Dragostea învinge întotdeauna: Tânăra care s-a logodit cu soțul ei după ce o lovitură la cap i-a șters toate amintirile

Laura și Brayden Faganello au decis să se căsătorească din nou după ce ea și-a pierdut memoria


Însă, deși la început era devastat și dezorientat, "străinul" nu a cedat. A avut grijă de ea, a ajutat-o și a încurajat-o tot timpul, iar Laura, văzându-i străduința de Sisif cu care o lua de la capăt în fiecare zi, a decis să încerce să se îndrăgostească de el. Și, surpriză! A mers!

"La începutul acestei aventuri, Brayden era aproape de capătul puterilor. Era copleșit să aibă o soție care era dependentă de el și care nici măcar nu știa cine este el.

Au fost multe nopți în care n-am putut să dorm. Apoi a început să-și dea mai mult silința, să fie mai răbdător, mai iubitor și mai atent cu mine. A devenit cel mai bun prieten al meu și am început să simt că pot fi mai deschisă cu el", a povestit Laura.

"Povesteam și râdeam cu orele fără să ne plictisim. Vorbeam mult, petreceam mult timp împreună. N-am simțit imediat că sunt îndrăgostită de el, dar cu siguranță îl plăceam. Așa că i-am spus că mi-ar plăcea să ieșim împreună, să avem întâlniri romantice."

După ce au început să se întâlnească din nou, ca doi străini, Laura și-a dat seama că îl iubește.
"Brayden începuse să-mi lase bilețele drăguțe pe masă, în fiecare dimineață. Vorbeam la telefon când era în pauze la lucru și să fim ca orice cuplu care e la început. Într-o zi, mi-am dat seama că mi-era dor de el când nu eram împreună. Parcă eram o adolescentă", a spus tânăra.

Laura a avut nevoie de doi ani ca să-și revină după accident. Și chiar dacă acel episod dramatic i-a dat complet viața peste cap, ea n-a renunțat și a scos tot ce se putea mai bun din asta.
S-a îndrăgostit de același bărbat și cu toate că amintirile pierdute nu s-au întors, prin vreo minune, ea și-a făcut altele, la fel de frumoase. "Am început să iubesc din nou. Procesul a durat ceva, dar cu siguranță a meritat", a spus tânăra.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod