Cea mai grea zi din viața unui tată de fată: Reacția bărbaților când fiicele lor îmbracă rochia de mireasă

Când un bărbat devine tatăl unei fetițe, el se schimbă pentru totdeauna. Relația cu fiica lui are ceva special.
El îi va fi prieten, el îi va fi protector, el îi va fi mentor și, mai presus de orice, va fi cineva în care acea fetiță care crește și devine o femeie în toată firea va avea încredere și îl va iubi mereu. Un tată de fată învață ce este emoția, învață să fie atent și să asculte mai mult.

Iar un tată de fată trece, într-o bună zi, prin cel mai greu test ca părinte: ziua în care își vede fiica îmbrăcată în rochia de mireasă, gata să o conducă spre altar. I-a fost alături de la primii pași în această lume, acum îi este alături la primii pași spre o nouă viață.
Îi va fi mereu alături de ea, o va sprijini și o va ajuta, dar acum o încredințează altui bărbat care îi va jura credință.

"Va fi fericită?", "Vor avea o familie frumoasă?", "Câți nepoți vom avea?" - un șir de întrebări îi străbat mintea unui om în ziua cea mare. Unii plâng ca niște copii. Alții râd și se bucură pentru fetița care acum e mireasă, dar numai Dumnezeu știe ce în sufletul lor. Pentru toți, ziua nunții fiicei lor este începutul unei noi etape în relația tată-fiică, una a maturității.

"Nu există un dar mai mare pentru un tată îl poate primi decât să-și vadă fiica crescând și devenind un suflet minunat, independent, încrezător și împlinit.
Iar încununarea tuturor acestora poate fi ziua nunții, plină de emoții, de la prima privire la primul dans, plină de lacrimi, bucurie, admirație și mândrie. Să mergi alături de fiica ta la altar, făcând acei pași cu ea, este o onoare, o încununare a relației dintre tată și fiică ce nu poate fi niciodată ruptă sau înlocuită"
, scrie un fotograf de nunți pe Bored Panda.

Această colecție de imagini publicată de site-ul citat surprinde câteva dintre reacțiile unor bărbați în clipa în care își văd fiicele îmbrăcate în rochia de mireasă - momente din viață în care cuvintele sunt de prisos.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod