Amy Winehouse vrea casa in Caraibe

Cantareata Amy Winehouse, in varsta de 25 de ani, s-a intors pe insula St. Lucia din Caraibe, pentru a cumpara resedinta Firefly Villa - la inceputul anului, vedeta a petrecut o vacanta prelungita...
Cantareata Amy Winehouse, in varsta de 25 de ani, s-a intors pe insula St. Lucia din Caraibe, pentru a cumpara resedinta Firefly Villa - la inceputul anului, vedeta a petrecut o vacanta prelungita pe aceasta insula, relateaza site-ul FemaleFirst.

Vedeta britanica a aflat ca proprietatea privata a fost recent scoasa la vanzare si isi doreste sa o achizitioneze. Potrivit unor surse apropiate solistei, aceasta vrea sa se refugieze pe mica insula, in incercarea de a scapa de influentele negative ale vietii sale londoneze.
Amy spera ca, astfel, se va putea concentra asupra noului material discografic.


Sursa a precizat: "Amy isi doreste cu disperare sa fuga de aici, sa poata compune in liniste, asa ca a sarit in avion de indata ce a aflat ca proprietatea este scoasa la vanzare. Vila are o vedere extraordinara spre ocean, o piscina, un pavilion in gradina si chiar o casa de oaspeti, separata de cladirea principala.

Din fericire pentru ea, se va putea baza si pe serviciile unui personal aflat la dispozitia ei 24 de ore din 24, astfel incat casa asta sa nu ajunga la fel de murdara si dezordonata ca fosta sa locuinta din Londra.".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod