Jessica Biel face striptease

Actrita Jessica Biel, in varsta de 25 de ani, repeta din greu pentru rolul pe care il interpreteaza in cel mai recent film al sau, "Powder Blue", ce urmeaza a fi lansat in Statele Unite ale Americii...
Actrita Jessica Biel, in varsta de 25 de ani, repeta din greu pentru rolul pe care il interpreteaza in cel mai recent film al sau, "Powder Blue", ce urmeaza a fi lansat in Statele Unite ale Americii in data de 24 aprilie - pentru a putea intra in pielea personajului, vedeta invata miscari lascive de striptease, noteaza DailyMail.co.uk.

Filmul spune povestea unei femei nevoita sa se angajeze intr-un club de striptease, pentru a-si putea creste fiul grav bolnav.

Acesta este cel mai "picant" rol al tinerei actrite si, mai mult decat atat, se pare ca Biel va aparea si dezbracata in noul sau proiect cinematografic.
Insa, pentru a-si proteja imaginea, vedeta a semnat un contract in care se precizeaza in detaliu cat de mult se va expune in fata fanilor si, potrivit zvonurilor, barbatii nu vor avea prea multe de vazut, deoarece scenele de nuditate sunt atent cenzurate.

Jessica a pozat pentru prima oara topless la varsta de 17 ani, perioada in care juca in serialul american "7th Heaven". Ani mai tarziu, vedeta a declarat ca regreta faptul ca a pozat in astfel de ipostaze la o varsta atat de frageda, motiv pentru care, de atunci, a incercat sa se distanteze de scenele care implica nuditate.

Totusi, Biel s-a razgandit in momentul in care a citit scenariul pentru filmul "Powder Blue", in care joaca alaturi de Forest Whitaker si Patrick Swayze.


Si, daca te intrebi ce fel de antrenamente face Jessica Biel pentru a fi in forma in pelicula "Powder Blue", filmul de mai jos te va lamuri pe deplin:

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod