The Emoji Movie

10 cele mai proaste filme din 2017

Adesea, decalajul dintre așteptările publicului, potențialul romanului ecranizat sau echipele implicate (de la actori, la regizori) și rezultatul final, adică filmul, face ca o producție să fie cotată ca „proastă”.

Criticii de film sunt cei care fac prima evaluare a filmului, iar spectatorii care merg pe mâna lor nu vor greși. Desigur, dincolo de valoarea artistică a unei producții, la care un public neavizat poate nu va percuta, mai este mesajul unui film, cu care un spectator poate să rezoneze, trecând așadar peste valoarea filmului. Iată, în continuare, 10 filme din 2017, cotate de criticii de la revistele Time, Rolling Stones și Variety ca „cele mai proaste ale anului trecut”.

The Emoji Movie


Emoji Movie creează o lume în miniatură în spatele câtorva aplicații pe care le folosim des, lume pe care o descoperim prin prisma eroilor filmului - Gene, un emoticon care poate afişa multiple expresii, Hi-5 - cel mai bun şi mai îndemânatec prieten al său - şi Jailbreak, cea mai bună spărgătoare de coduri. Filmului i s-a reproșat că deturnează un mesaj educativ - umanizând emoticoanele din telefon, filmul îți arată că e bine să petreci ore în șir butonând pe telefon, în loc să ai relații interumane firești.

Criticii filmului amendează lipsea de creativitate în prezentarea lumii emoticoanelor, dar și tema filmului, spunând că se așteaptă ca următoarea producție a echipei care a făcut The Emoji Movie să fie despre „selfie stick”.
17 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod