Cum înfruntă un bărbat criza vârstei de mijloc: A făcut o şedinţă foto demenţială

Ajuns la 50 de ani, un bărbat a decis că singurul mod în care poate să înfrunte criza vârstei de mijloc este să facă o şedinţă foto specială.
Când a împlinit 50 de ani, omul a pregătit o aniversare absolut ieşită din comun: şi-a luat soţia şi cei doi copii adolescenţi într-o excursie la castelul Cornwall (Anglia), împreună cu doi prieteni buni, un fotograf care deţine atelierul Sheridan’s Art şi un makeup artist, autointitulată Kika Von Macabre.

Cu ajutorul artiştilor, cei patru membri ai familiei s-au transformat în personajele din "Game of Thrones/Urzeala Tronurilor" şi fiecare şi-a jucat rolul pentru a reda o poveste în imagini.


Costumaţi şi machiaţi asemenea personajelor din celebrul serial de televiziune, ei au interpretat ca nişte actori profesionişti câteva scene minuţios lucrate. Astfel, bărbatul a devenit nobilul Goron, nevoit să lupte pentru regele Mordred cu forţele răului ce ameninţă regatul. După ce câştigă bătălia de pe coasta britanică, el se întoarce ca un erou acasă.
Gelos pe victoria lui, Mordred o trimite pe Gwenora, vrăjitoarea albastră, să-l seducă pe Goron şi să-l atragă de partea întunecată, întorcându-l împotriva oamenilor săi.
Prins între două lumi, Goron găseşte în cele din urmă puterea de a o înfrunta pe Gwenora într-o luptă epică.

Şedinţa foto postată pe Facebook a devenit virală, foarte mulţi dintre cei care au văzut imaginile declarându-se impresionaţi de imaginaţia şi de talentul acestei familii.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod