Cele mai mari greşeli făcute în Photoshop: 12 imagini de tot râsul

Obsesia perfecţiunii şi a imaginii false despre sine naşte tot felul de monştri când Photoshop ajunge pe mâna unor nepricepuţi. Iată câteva exemple de tot râsul.
Revistele şi site-urile abundă de siluete perfecte, cu muşchi bine lucraţi, aşa că nu-i de mirare că tot mai mulţi încearcă să se alinieze la aceste standarde de frumuseţe.

Problema e că nu o fac muncind din greu la sală şi adoptând o dietă echilibrată, ci preferă să apeleze la eternele trucuri din Photoshop. Şi aici nu toţi au talentul "să jongleze" cu efectele speciale.

Rezultatul este o combinaţie jenantă pentru autorii acestor tentative şi amuzantă pentru ceilalţi: unii încearcă să se doteze cu muşchi pe care nu-i au, iar efectul este atât de evident şi de nereuşit, încât tot ce izbutesc e să se facă de râs.
Alţii vor să se dea mari cu un loc pe care l-au vizitat, dar nu reuşesc să facă asta fără să distrugă cadrul respectiv.

Daily Mail a colecţionat mai multe imagini cu greşeli care demonstrează că dacă nu ştii să lucrezi cu Photoshop, mai bine lasă pozele aşa cum sunt - sigur arăţi mai bine în realitate!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod