Cel mai bun job: E plătit regeşte ca să facă superpoze în toată lumea

Tânărul fotograf britanic călătoreşte în toată lumea cu iubita lui, iar imaginile sale îi fascinează pe admiratorii de pe Instagram


Jacob a dezvăluit şi care este destinaţia lui preferată după ce a vizitat atâta locuri minunate: "Am fost în peste 60 de ţări până acum, iar favorita mea este Filipine. E o ţară atât de frumoasă şi de diversă; oamenii sunt incredibili şi cu peste 7.000 de insule oferă o aventură nelimitată."

"Zbor din ţară-n ţară dacă nu cumva călătoresc cu maşina prin Europa.

În funcţie de ţara în care mă aflu şi de ceea ce am de făcut, merg cu trenuri, autobuze sau cu maşini închiriate. Acest stil de viaţă este slujba mea cu normă întreagă, este venitul meu şi fotografiile pe care le fac sunt sursa mea principală de venituri. Mare parte din conţinutul foto îl furnizez unor companii precum Amazon sau BMW, iar scopul meu e să creez conţinut semnificativ, cu un puternic sens social, care să întărească imaginea unui brand şi să se alinieze cu valorile acestuia, în timp ce duc conţinutul la un alt nivel", a explicat el.

Încântat de reacţiile admirative pe care le stârnesc imaginile sale, tânărul spune că e fericit să inspire oamenii şi să le arate cât de frumoasă este lumea.
Iar dacă alţii vor să-i urmeze modelul, are şi câteva sfaturi: "Dacă fotografia şi călătoriile sunt ceea ce vrei să faci, atunci stabileşte-ţi obiective abordabile ca să le transformi în realitate", a explicat Jacob.

"Învaţă să dai din coate şi vei fi răsplătit, la început mai puţin, dar vei fi. Să fii fotograf nu este o meserie foarte bine plătită, dar poţi s-o faci una de genul ăsta dacă chiar vrei", a adăugat el.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod