Cea mai organizată femeie: Cum arată sertarele din casa ei - FOTO

Alejandra foloseşte recipientele de medicamente pentru a păstra în ele agrafe, monede şi alte obiecte mărunte


Întrebată cum reuşeşte să-şi ţină casa într-o ordine perfectă, Castello a explicat: "Secretul stă în noi, trebuie să păstrăm doar lucrurile care de care avem nevoie, pe care le folosim şi pe care le iubim." Poate că sună simplu, dar ştim cu toţii că nu-i chiar aşa - ne despărţim greu de unele lucruri, iar cu altele ne obişnuim să fie acolo, cine ştie când vom avea nevoie de ele...



Alejandra are un număr incredibil de urmăritori pe canalul său de YouTube, intitulat "Home Organizing", unde postează tutoriale video despre cum să-ţi eliberezi casa de lucruri inutile şi cum să faci ordine în fiecare colţişor.
Într-unul dintre filmuleţe, femeia face un tur al casei sale şi oferă sfaturi, relatează cotidianul britanic Daily Mail. "Lucrurile rotunde trebuie puse într-un organizator rotund, ca să câştigi spaţiu", spune ea.

În bucătărie, ceaiurile le ţine într-un organizator cu mai multe căsuţe, astfel că fiecare aromă are propriul lăcaş şi poate alege uşor ce vrea.
În dressing îi place să-şi ţină hainele pe categorii, iar pe interiorul uşilor de la dulapuri a montat suporturi pe care agaţă materialele textile, pentru a folosi cât mai mult spaţiul.

"Îmi place să folosesc sertare pentru că totul e la îndemână şi câştig spaţiu. Secretul este să-ţi ţii debaraua organizată în fiecare zi şi să-ţi pui hainele în ordine, nu amestecate. Când te trezeşti a doua zi dimineaţa, vei vedea ce bine e", a mai spus ea în emisiunea de televiziune.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod