Cea mai frumoasă fetiță din lume împarte internetul în admiratori și critici înverșunați

La doar nouă ani, Kristina Pimenova este deja celebră în țara sa, iar faima sa s-a răspândit în întreaga lume prin intermediul rețelelor de socializare


Daily Mail prezintă și bilanțul scurtei cariere în modelling a celei mai frumoase fetițe din lume. Până acum, Kristina a pozat pentru Armani Junior (de două ori), Roberto Cavalli (de două ori), Dsquared2, Minifix, Twin-Set Simona Barbiery, Ermanno Scervino Junior (de două ori), Fendi, D&G, Replay, Silvian Heach Kids (de două ori), Monnalisa (de două ori), Paessagino , Benetton Undercolors, Krytik, Lu Lu by Miss Grant și Brest (de două ori).

"Mă întreb de ce acești bloggeri nu-s interesați de numeroșii copii care chiar sunt folosiți de părinții lor, care-i împing să apară în tot felul de telenovele și emisiuni. Acești copii lipsesc de la școală cu săptămânile pentru a apărea câteva minute pe ecran, dar pentru multe familii ei sunt singura sursă de venit", spune mama Kristinei. "Noi facem trei sau patru ședințe foto pe lună, uneori durează o zi întreagă, alteori ne ia două sau trei zile", explică Glikeria, precizând că fetița ei nu participă la concursuri de frumusețe și nu va face niciodată asta: "Sunt total împotriva acestui lucru.

Să fiu sinceră, nu-mi place nici ideea de concurs de frumusețe pentru adulți. Cred că doar în sport e corect să-l alegi pe cel mai bun."

În plus, pentru a le închide gura contestatarilor, ea dă asigurări că fetița sa nu intră pe rețelele de socializare: "Kristina nu stă pe internet și nu va avea dreptul să facă asta până când va împlini 13 ani. N-a văzut toate poveștile care s-au scris despre ea. Motivul? Nu vreau să ajungă mândră și plină de ea. Nici să sufere din cauza comentariilor troll sau a criticilor care pot fi întemeiate dar dureroase."

Am observat că fiicei mele îi place ceea ce face și că e pricepută la asta, acesta e motivul pentru care merg înainte cu ea. La urma urmei, e obligația noastră de părinți să le descoperim talentul copiilor noștri și să-i încrurajămGlikeria Pimenova
Kristina nu are nici apariții în emisiuni de televiziune sau în spectacole, pentru că mama ei le consideră nesănătoase. "E o regulă de bază în ședințele foto serioase: fără machiaj pentru copii. Niciodată nu folosim machiaj, singura excepție e pentru buze, unde e permis balsamul, nu pentru a da strălucire, ci pentru că sunt uscate, ceea ce se întâmplă des la copii.
Dar fără ruj sau machiaj"
, spune Glikeria Pimenova, adăugând: "Vreau ca ea să rămână așa drăguță cum e acum și să fie fericită. Nu vreau să fie o celebritate sau un star, nu ăsta e obiectivul meu. Îmi doresc să-i dezvolt aptitudinile și dacă va ajunge faimoasă cândva, vreau ca ea să-și amintească de acei oameni care sunt mai puțin norocoși."

După ce pledează încă o dată în favoarea fiicei sale, pe care o descrie drept "un copil foarte drăguț și comunicativ, care câteodată poate fi naiv iar alteori înțelept", Pimenova le mai trage un perdaf celor care o critică: "Nu-mi place când presa scoate în față doar mesajele furioase despre fetița mea. Nu pot să urmăresc toate comentariile de pe conturile din rețelele de socializare, dar trebuie să spun că numărul aprecierilor e mult mai mare. Înțeleg că multă lume e invidioasă când cineva e frumos și are succes. Mintea lor e plină de clișee, cum că toate modelele sunt niște vaci fără minte sau despre copii care fac ceva deosebit și n-au copilărie. Asta e scandalos și nedrept. E problema lor, nu a mea."

Mama Kristinei susține că fotografiile fiicei sale nu pot fi comparate cu imaginile cu tentă sexuală în care pot fi văzuți mulți copii pe internet: "Ei sunt în stare să vadă ceva sexual într-o poză nevinovată în care o fetiță ține în brațe niște jucării.
Unde o să ajungem dacă începem să gândim în felul ăsta?".


Cât despre viitorul acestui îngeraș, mama sa vrea să o ghideze spre ceea ce își dorește ea. "Acum ea visează să devină actriță sau regizor. Îi place să schimbe ținute și să joace ca o actriță sau să facă filmulețe cu ajutorul unei aplicații de iPhone. Dar mă bucur că face sport acum pentru că o învață să fie muncească din greu pentru a-și atinge obiectivele. Mă bucur să văd că fiica mea are o copilărie fericită, pentru că și a mea a fost la fel. Am crescut în nordul Rusiei, pe țărmul oceanului, pentru că tatăl meu lucra pe un submarin."

Frumusețea angelică a Kristinei se datorează, fără îndoială, și rădăcinilor arctice ale mamei sale. Glikeria precizează că multe lucruri care s-au scris despre ea sunt false, de pildă că a fost model. "N-am nicio legătură cu modellingul, n-am înălțimea necesară și am fost mereu cinstită cu mine, deși am primit oferte când eram tânără. Ăsta e genul de afacere în care trebuie să fii printre cei mai buni 100 din lume, altfel nu merge", crede ea.

După ce a terminat liceul, Glikeria a lucrat ca reporter TV, apoi a intrat la facultate, unde a studiat economie internațională, deși știa că atunci nu avea unde să-și practice meseria în Rusia.
Prima ei fiică, Natalia, s-a născut când ea avea 21 de ani, așa că a rămas în țară și a lucrat în asigurări. Apoi a găsit un post la departamentul comercial al clubului de fotbal Lokomotiv Moscova, unde l-a cunoscut pe soțul ei, Ruslan Pimenov, tatăl Kristinei.

"Natalia are 18 ani acum, e la o școală privată foarte bună din Marea Britanie, dar cred că-și va continua studiile în Rusia. Ea n-a pozat când era mică, dar este foarte mândră de succesul surorii mai mici, ca și Ruslan. Nu e invidioasă, ea are alte obiective în viață", explică mama Kristinei.

Deocamdată, cea mai frumoasă fetiță din lume are prezentul asigurat. Pe Facebook.


Foto: East2West, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 18 Feb 2015, 21:40
    ....

    e super frumoasa!!!!!! :)

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod