Cea mai frumoasă fetiță din lume împarte internetul în admiratori și critici înverșunați

Kristina atrăgea atenția cu chipul ei drăgălaș înainte de a împlini trei ani, când familia locuia în Franța


În fața reporterului de la Daily Mail, cu care s-a întâlnit într-un restaurant cu specific uzbek și selectul cartier moscovit Krilatskoe, Glikeria are grijă să corecteze imediat tușele groase în care o zugrăvesc alții. "Trăiam în Franța când eram însărcinată cu Kristina. Am venit la Moscova pentru a naște și ne-am întors repede în Franța, deci Kristina e născută în Rusia", explică ea, îmbrăcată simplu, în jeanși, cu o bluză roz și o eșarfă Louis Vuitton.

"Până a împlinit ea trei ani, am trăit în Franța și am fost uimită să văd atenția pe care ea o atrăgea imediat asupra sa. Oriunde mergeam, oamenii o înconjurau imediat și tot repetau: <<Oh, ce copil dulce, uită-te la ea>> și alte comentarii de genul ăsta. Kristina chiar se bucura de toată această atenție, dar numai afară, mă tem. Când ne-am întors în Rusia, a fost un șoc pentru copilul meu. Îmi amintesc că le zâmbea tuturor, dar nimeni n-o băga în seamă. S-a întors spre mine, cu o figură șocată - ce nu-i în regulă? Dar eu știam că e drăguță și am decis să încerc. Am căutat pe internet, am găsit o agenție de modelling pentru copii și le-am trimis câteva fotografii ale Kristinei. Ei au adăugat-o în baza lor de date.

Prima ședință foto a avut loc cu puțin timp înainte de a face patru ani. De ziua ei, avea deja primul său portofoliu de imagini", povestește Glikeria Pimenova.

Cariera micuței a înregistrat un salt important când imaginile ei au început să aibă cereri în Rusia și în întreaga lume, notează Daily Mail. Pagina sa de Facebook are acum peste 2,1 milioane de like-uri, iar pe Instagram înregistrează 315.000 de urmăritori.

În timp ce soarbe ceaiul de fructe, Glikeria nimicește toate opiniile critice care susțin că pozele o prezintă pe micuța Kristina într-o manieră adultă și cu "picioare sexy": "De exemplu, erau multe comentarii furioase sub o poză în care ea juca badminton, îmbrăcată într-un tricou și pantaloni scurți. Asta s-a întâmplat când fotografia a fost publicată de presa occidentală, deși până atunci fusese văzută pe conturile ei de pe rețelele de socializare. Această poză în pantaloni scurți nu a atras comentarii negative înainte. De ce ar fi cineva atât de supărat din cauza acestor pantaloni scurți?", spune ea iritată. "Pentru Dumnezeu, ce altceva ar trebui să poarte un copil vara, când joacă badminton? Le sugerez să-i anunțe pe cei de la Roberto Cavalli Junior și Mango Kids că fac haine nepotrivite", își continuă ea apărarea.

"Într-o altă poză, ea stă pe marginea unui râu și ține o sticlă cu apă în mână.
I-am luat-o fără să-și dea seama și iar au apărut acuzații că e o imagine sexuală și că nu-i îmbrăcată cum trebuie"
, povestește Glikeria.

Trebuie să gândești ca un pedofil ca să vezi ceva sexual în aceste poze, așa că e timpul să mergi la doctorGlikeria Pimenova
Știe cât de frumoasă este fetița sa și spune că vrea să și-o amintească pe măsură ce crește. "Ce are poza aceea cu ea în pat, în care e îmbrăcată cu șosete de iarnă și o bluză, în timp ce se joacă pe telefon, care-i problema? Nu șterg această fotografie, pentru că eu cred că orice critică e fructul unei imaginații bolnave. Iar aceste comentarii despre picioarele ei lungi? Scuzați-mă, dacă văd o fetiță cu cu picioare lungi la orice vârstă, bag de seamă asta, dar nu înseamnă că trebuie să gândesc ca un pedofil", continuă iritată.

"Același lucru și despre buzele ei frumoase sau despre ochi sau nas. Cred că vorbim prea mult despre asta. Consider că toate pozele pe care le-am postat sunt normale, altfel nu le-aș fi pus acolo. Îmi pare rău când citesc comentarii și concluzii ale unor oameni care nu ne cunosc, care nu ne-au întâlnit niciodată, dar își arogă dreptul de a ne critica pe mine și pe fetița mea, să susțină că ea nu are copilărie sau că mama ei e o proastă care vrea să facă bani. Sunt aici pentru a vă spune că avem destui bani, că ea are o copilărie fericită și că eu am o diplomă de universitate, deci nu mă iau după niște acuzații bolnave", punctează Glikeria Pimenova.
Și apoi, cu o manevră perfidă, înfige pumnalul până la prăsele: "Astfel de comentarii vin din țări în care sunt permise căsătoriile între persoane de același sex". Ea se plânge că în timp ce homosexualitatea e afișată în fața copiilor în Europa și în America, fotografiile inocente ale fiicei sale atrag oprobriul public.
Categoric, doamna Pimenova joacă tare. În clasicul stil antioccidental consacrat la Moscova.

Ca să demonstreze că viața Kristinei este una normală pentru un copil de vârsta ei, Glikeria povestește cum decurge o zi obișnuită în familia lor. "Hai să vă spun cum e o zi la noi și puteți să decideți singur", îi spune reporterului de la Daily Mail. "Ne trezim la 7.00 în fiecare dimineață, iar la 8.00 mergem la școală. După-amiaza o iau pe Kristina de la ore și o duc cu mașina la școala de gimnastică ritmică din Moscova, unde petrece patru ore, timp de șase zile pe săptămână. Locuim în afara Moscovei, așa că ne ia pe puțin trei ore de condus în fiecare zi. Ne întoarcem acasă pe la 7.00 seara, mâncăm, iar Kristina își face temele, apoi trece în pat. Face sport și sâmbăta."

În ultimii doi ani, Kristina a participat la competițiile de gimnastică din Tatarstan, sub îndrumarea fostei medaliate cu aur Alina Kabaieva (31 de ani), despre care se spune că ar fi iubita secretă a lui Vladimir Putin.


Modelling-ul e doar o distracție pentru Kristina, pentru a se mai relaxa când nu învață sau face sport, susține mama ei: "Când are o ședință foto, care de regulă îi ia cam toată ziua, e ca o zi liberă pentru ea, o aventură pură. Probează haine noi, vizitează locuri interesante și frumoase, întâlnește alți copii, cu care rămâne prietenă. Sunt atât de bucuroși când se întâlnesc și se joacă împreună. Kristinei îi place să fie pozată de fotografi profesioniști. Comunică cu ei și e foarte sociabilă, e un copil drăguț. E foarte ușor de lucrat cu ea, toți fotografii îmi spun asta. E foarte plăcut să aud nu doar că am un copil frumos, dar și că ea e profesionistă în ceea ce face."

"Am observat că fiicei mele îi place ceea ce face și că e pricepută la asta, acesta e motivul pentru care merg înainte cu ea. La urma urmei, e obligația noastră de părinți să le descoperim talentul copiilor noștri și să-i încrurajăm. Dacă era doar un copil timid, care se temea să se întâlnească cu oamenii, n-ar fi putut face niciodată asta. Un chip frumos nu e de ajuns în această afacere", explică Glikeria Pimenova.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 18 Feb 2015, 21:40
    ....

    e super frumoasa!!!!!! :)

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod