Vineri incepe distractia

Gata! S-a mai terminat o saptamana si iata ca vine weekend-ul care te indeamna la distractie.

Gata! S-a mai terminat o saptamana si iata ca vine weekend-ul care te indeamna la distractie. Ca sa nu te iau prea tare, in prima instanta, iti recomand sa mergi la un film. "Batalie pentru Terra 3D" este o animatie, care ruleaza in oras.

Terra, o planeta aflata departe de sistemul nostru solar, este un loc unde domina pacea si toleranta. Fara razboaie. Fara arme de distrugere in masa... Toate acestea pana in momentul in care Pamantenii vor sa puna mana pe aceasta lume.

"Batalie pentru Terra 3D" este povestea unei invazii inverse, in care extraterestrii apartin la origine tot speciei umane.

Povestea incepe cu MALA (Evan Rachel Wood), o fetita precoce al carei tata, ROVEN (Dennis Quaid), fusese rapit in timpul unei invazii a extraterestrilor. Pentru a-si salva tatal, Mala il rapeste pe JIM (Luke Wilson), un pilot ranit, care se prabusise cu aeronava sa. in timp ce Mala ii ingrijeste ranile si-l ajuta sa se recupereze, ei afla ca atmosfera Terrei devenise ostila pentru viata pamantenilor. Planul de salvare conceput de Earthforce (Forta de cucerire a Pamantului) este sa aduca aici un Terraformer care sa modifice atmosfera Terrei pentru ca planeta sa poata deveni o casa buna pentru specia umana venita din spatiu, dar otravita pentru pamantenii care o populeaza in prezent.

Mala si Jim incearca sa aduca la pace cele doua specii umane, dar nerabdatoarea Earthforce, condusa de GENERAL HEMMER (Brian Cox) nu vrea sa accepte aceasta solutie.
Cuceritorii epuizasera deja resursele a trei planete pe care pusesera stapanire, inclusiv Pamantul, si vroiau sa ramana aici, in ultima lor casa. in batalia finala, vazand ca cele doua tabere sunt gata sa se distruga una pe alta, Jim isi da seama ca singurul mod de a salva Terra este sa distruga Terraformer-ul.
3 Septembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod