Vineri incepe distractia

Program pentru ziua de vineri:

Movieplex - Vineri, 04 Sep 2009 - 12:15 16:00
The Light Cinema - Vineri, 04 Sep 2009 - 13:25 17:40
Starplex - Vineri, 04 Sep 2009 - 14:30


In aceeasi seara poti sa mergi si la concerte. Supranumit "Parintele imnurilor din Ibiza", Chicane, unul dintre cele mai apreciate nume ale muzicii dance din lume, vine in Parcul Izvor. Chicane poarta semnatura lui Nicholas Bracegi, unul dintre cei mai bine cotati producatori si compozitori din lume la acest moment.

Concert Guano Apes @ Tuborg Green Fest
Concert ZDOB SI ZDUB @ Tuborg Green Fest

Tot vineri si tot in Parcul Izvor incepe si festivalul Tuborg Green Fest.
Prima confirmare pe afisul festivalului este trupa germana Guano Apes, nume culat al rock-ului european. Intrarea la festival este libera.

Festival The Crystal Method @ Tuborg Green Fest
Festival One Love Festival


Dupa film, festival si concerte, te invit si la petrecere. Se pare ca locul de intalnire pentru ziua de vineri este Parcul Izvor, pentru ca tot aici are loc petrecerea Silent Disco @ Tuborg Green Fest. Pe langa show-urile incendiare pe care unii dintre cei mai cunoscuti artisti ai momentului le vor sustine toamna aceasta la Bucuresti, Tuborg Green Fest va pregati publicului numeroase alte activitati speciale, printre cele mai asteptate fiind deja celebrele afterparty-uri Silent Disco! Cei care s-au saturat de rave-uri zgomotoase si de party-uri cu boxele la maxim vor avea ocazia sa experimenteze senzatiile Silent Disco la Tuborg Green Fest, in primele doua zile ale festivalului (pe 4 si 5 septembrie ) in cortul Silent Disco special amenajat din Parcul Izvor.

Tuborg Green Fest se va desfasura in perioada 4-6 septembrie si va reuni pe aceesi scena nume precum Guano Apes, Chicane, The Herbaliser, The Crystal Method, Suie Paparude, Zdob si Zdub sau Stefan Banica &Friends.

Party WEEKEND PARTY PROPAGANDA
Party WEEKEND PARTY PROPAGANDA

3 Septembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod