O zi de joi antrenanta...

Asa iti doresc sa te pregatesti pentru weekend. Si, daca vrei sa se intample asa, este cazul sa vezi care sunt propunerile de petrecere a timpului liber pentru ziua de joi, 14 mai.
Asa iti doresc sa te pregatesti pentru weekend. Si, daca vrei sa se intample asa, este cazul sa vezi care sunt propunerile de petrecere a timpului liber pentru ziua de joi, 14 mai.

Cinema Studio iti propune pelicula autohtona "Calatoria lui Gruber", inspirata din cartea "Manusile rosii", de Eginald Schlattner. Calatoria lui Gruber porneste de la aventurile lui Curzio Malaparte, corespondent de razboi pe langa trupele Wehrmachtului, prieten cu Mussollini, care, ajuns la Iasi, cat mai aproape de linia frontului si suferind din cauza unei alergii, este in cautarea unui medic evreu, Gruber, ce pare sa fi disparut din oras.

Chiar cand este pe punctul de a renunta la cautari si de a se impaca cu ideea ca Josef Gruber este mort, Malaparte primeste la hotel vizita colonelului Niculescu-Coca, care ii aduce o veste neasteptata.

Ora de difuzare: 20.00

Daca iti place sa mergi la teatru, iti pot sugera piesa "Ultima ora", in regia Ancai Ovanez Dorosenco. Un profesor aflat intr-o cautare romantica, pe urmele lui Alexandru Macedon, nimereste in jungla presei romanesti interbelice. Prin ciocnirea dintre doua lumi diametral opuse, Mihail Sebastian reuseste sa construiasca o satira plina de verva. O cuceritoare poveste de dragoste, in mijlocul unei lumi fara scrupule, nu foarte diferita de cea in care traim.

Din distributie fac parte: Claudiu Bleont, Mircea Albulescu, Ilinca Goia, Armand Calota, Marin Moraru, Ioan Andrei Ionescu /Liviu Lucaci, Marcelo Cobzariu, Mihai Niculescu, Constantin Dinulescu/Ovidiu Cuncea, Liviu Craciun, Alexandru Hasnas, Raluca Petra/Tatiana Constantin Botezatu, Silvia Nastase, Carmen Ionescu/Liliana Hodorogea

Locatie: Teatrul National I.L. Caragiale
Ora de incepere: 19.00
Pret bilete: 30 lei, 25 lei, 16 lei, 6 lei (balcon)


Daca tot vorbim despre teatru, 1801.ro iti mai recomanda:

Hotelul dintre lumi

Mady-Baby.Edu

Daca vrei sa ai parte de o seara ca in povesti, cred ca cea mai buna alegere este opera. "Baiadera" este un balet in 2 acte de Ludwig Minkus. Spectacolul se tine la Opera Nationala.

Ora de incepere: 18.30
Pret bilete: 53 lei, 42.40 lei, 21.20 lei, 10.60 lei, 5.30 lei


In continuare am o alta propunere interesanta pentru tine. La Institutul Cultural Roman sunt expuse lucrarile lui Razvan Voiculescu. Expozitia se numeste "Dobrogea. Inceputul lumii" si reda exact modul in care vede artistul aceasta parte a Romaniei, o zona despre care chiar el spune ca este "lipsita de modernism si actual".

Invitatia este valabila incepand cu ora 18.30.

Ziua de joi nu este lipsita nici de concerte. Bunaoara, in El Grande Comandante il poti urmari pe Nimeni Altu'. Hip-hop de calitate cu un artist pentru care muzica este o pasiune inca din copilarie. Primele versuri le-a scris pe caietele din clasa a patra, iar de atunci lucrurile au evoluat. Vezi cum, joi, incepand cu ora 20.00.

Tot la capitolul concerte intra si:

Jan Ptaszyn Wroblewski Quartet

Ana Maria Ferentz, reloaded in Bellagio

Cu un nume de scena nou, AMF, Ana Maria Ferentz isi lanseaza primul album din cariera solo, intitulat "Fresh". Show-ul se anunta a fi unul dintre cele mai asteptate evenimente ale lunii mai, anuntand un spectacol pe cinste. Conceptul show-ul urmeaza linia trasata de coregraful Paul Gheorghe si promite o seara spectaculoasa: dansatori (trupa Trouble Crew) proiectii si visual arts marca Horia Farcasu pe plasme uriase, jocuri de lumini, baloane de sapun, muzica si multi invitati pe masura.

Petrecerea incepe la ora 19.00.

Alte petreceri prin oras, recomandate de 1801.ro:

Parov Stelar DJ Set + Sax Max @ SuBuRbiA!
Karaoke Night
13 Mai 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod