Ne vedem joi...

...la un targ de cadouri, un concert sau la o lansare a unui concept neconeventional de design. Iata recomandarile Eva.ro pentru joi, 3 decembrie:
...la un targ de cadouri, un concert sau la o lansare a unui concept neconeventional de design. Iata recomandarile Eva.ro pentru joi, 3 decembrie:


YaU (You and Us) Concept


Locatie: Bucuresti
Ora: 12.00

YaU este un studio care promoveaza un concept neconventional de design de eveniment si obiecte asociate. YaU abordeaza creativ industria de organizare de evenimente si pune in scena concepte inovative pentru ocazii speciale, evenimente sociale si corporate.

Aceste evenimente se disting si datorita amenajarilor inedite si obiectelor decorative neconventionale, realizate de membrii echipei YaU si de alti artisti care le sunt parteneri.

Atuurile ce individualizeaza YaU sunt inovatia si viziunea diferita, nivelul inalt de personalizare a conceptelor, folosirea materialelor neconventionale si abordarea moderna si nonconformista.

 
Lansarea va avea loc la sediul firmei din strada Jules Michelet, nr.9 (zona Piata Romana) si va fi o provocare la emotie pentru fiecare dintre cei prezenti acolo. Oamenii vor fi invitati sa interactioneze cu obiectele create de YaU (lampi, aranjamente florale, masti, personaje tematice in dimensiune naturala), sa patrunda in spiritul YaU si sa-si exploreze emotiile.  

In cadrul evenimentului va avea loc si spectacolul neconventional “Te iubesc? Te iubesc!” regizat de Chris Simion si pus in scena de actori de la teatrul D’Aya, o conferinta de presa si un cocktail.

Lansarea va reuni cu aceasta ocazie jurnalisti din zona de cultura, lifestyle si nu numai, si in general oameni interesati sa promoveze si sa sustina arta si bunul gust.

Evenimentul face parte dintr-o serie de astfel de manifestari incluse in planul de comunicare al atelierului YaU.
Astfel ne propunem sa cream o relatie speciala cu publicul nostru existent si potential.


Targul cadourilor de Craciun (30 noiembrie - 23 decembrie)


Locatie: Dalles
Ora: 10.00-20.00

Binecunoscutul eveniment, organizat in spatiul care l-a consacrat – Galeria Dalles, va debuta pe 30 noiembrie, de Sf.Andrei si isi va inchide portile in ajunul Craciunului.

Evenimentul, gatit in straie de sarbatoare, propune publicului in acest an o selectie de alese cadouri de Craciun: dulciuri, decoratiuni, jucarii, bijuterii dar si creatii handmade ale tinerilor artisti.

Maratonul shoppingului isi va gasi rasplata in spatiul cafenelei Dalles, la mezanin si te va rasfata cu multe „bunatati” si momente de relaxare in locul dedicat special lecturii.

Cafeneaua include „Bufetul de carte” - unde vei putea achizitiona de data aceasta, carti speciale pentru cei mici (carti de Craciun, povesti clasice, basme, carti cu zane si printese), carti si ilustrate cu specific de Sarbatori - dar si „Frigiderele biblioteca” din care poti rasfoi  peste 1000 de titluri de carte.

Intrarea este libera


Concert Dub Pistols


Locatie: Jukebox Club & Evergreen Restaurant

Englezii de la Dub Pistols vor concerta live la Bucuresti, in formula completa. Biletele au fost puse in vanzare incepand cu 13 noiembrie la pretul unic de 35 lei si pot fi achizitionate online pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua magazinelor Germanos din intreaga tara, din librariile Carturesti, din magazinul Muzica, Unirea Shopping Center si magazinele Vodafone din tara.

Eveniment recomandatde 1801.ro.
2 Decembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod