Ne pregatim de week-end!

In sfarsit, este vineri! Ne bucuram din plin de inceputul de week-end si mergem la premiera filmului "Twilight"/"Amurg", la o piesa de teatru, o expozitie sau la primul concert din acest an al trupei Omul cu Sobolani. Iata recomandarile mele:

Vineri, 23 ianuarie, cu incepere de la orele 20.00, la CinemaPRO are loc premiera in Romania a filmului "Twilight"/"Amurg". La eveniment vei avea parte de un show special de street dance, oferit de trupa Jackpot.

Cu incasari de peste 260 de milioane de dolari in intreaga lume, "Amurg" este o nonconformista poveste de dragoste, dintre un vampir si o muritoare, o prima ecranizare din seria celor patru carti care alcatuiesc saga scriitoarei Stephenie Meyer, care a vandut peste 25 de milioane de exemplare in intreaga lume.
 
Iata o mica prezentare: Bella Swan (Kristen Stewart) a fost intotdeauna o persoana diferita, care a preferat sa ramana in afara grupurilor de fete populare din liceul sau din Phoenix.
Dupa ce mama ei se recasatoreste, Bella este trimisa sa locuiasca cu tatal sau in Forks, din statul Washington, unde il intalneste pe misteriosul Edward Cullen (Robert Pattinson).

Curand, Bella si Edward se vad prinsi intr-o poveste de dragoste pasionala. Edward si familia sa sunt unici printre vampiri in ceea ce priveste stilul de viata. Pentru Edward, Bella este ceea ce a asteptat timp de 90 de ani – sufletul lui pereche. Dar ce se va intampla cu Edward si Bella atunci cand James (Cam Gigandet), Laurent (Edi Gathegi) si Victoria (Rachelle Lefevre), vampirii dusmani de moarte ai familiei Cullen, vin in oras, cu scopul de a o gasi pe Bella? Vei afla daca mergi la premiera filmului "Twilight"/"Amurg".

La Teatrul de Comedie - Sala Studio, de la ora 19.30, se joaca piesa "Fitness", de Jacques de Decker, o coproductie Teatrul de Comedie si Artistic Production cu sprijinul Ambasadei Belgiei la Bucuresti.
Regie si ilustratie muzicala: Mihai Bisericanu
Coregrafie: Margot Dumitru
Cu: Mihaela Teleoaca
Durata spectacolului: 1h (fara pauza)
Pret bilete: 8,5 lei

Ce zici de o expozitie? Pana pe 31 ianuarie, la Teatrul National de Opereta "Ion Dacian", intre orele 11.00-19.00, poti vizita expozitia "Inventiile lui Da Vinci".
Aici, vei vedea 50 de masini inventate sau proiectate de Leonardo Da Vinci, realizate din lemn.
Biletele de acces costa 20 de lei, iar elevii si studentii beneficiaza de reducere de 50%.

La Teatrul ACT, cu incepere de la ora 19.00, se joaca piesa "Capra sau cine e Sylvia?", de Edward Albee
Regia: Alexandru Dabija
Traducerea: Bogdan Budes
Distributie: Marcel Iures, Emilia Dobrin, Constantin Draganescu, Marius Damian
Durata spectacolului: 2 h
Pret bilete: 25 lei (integral) si 15 lei (redus pentru elevi, studenti si pensionari)
Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani!

Iata ce titra The New-York Times despre aceasta piesa: "'Capra sau Cine e Sylvia?' abordeaza un subiect profund nelinistitor, care insa nu se refera la bestialitate, ci mai degraba este irational, explorand natura iubirii.
Puternic si extraordinar, domnul Albee inca mai lanseaza intrebari pe care nici un alt dramaturg important american nu indrazneste sa le puna atat de antrenant si infiorator de comic cat poate rabda scena unui teatru.".

Aceasta piesa se joaca si sambata, 24 ianuarie, cu incepere de la aceeasi ora, 19.00.

Vineri seara, incepand cu ora 23.00, mergem la un concert live, primul din acest an pentru OCS. Cantarea are loc in Control (fostul Loft - Mansarda lui Jumbo) pe Academiei 19 (intrarea prin pasajul Victoria). Dupa, avem un after-party cu DJ Marika. Intrarea este 20 lei.

Seara de vineri o poti incheia cu o petrecere in clubul Fabrica. Cu incepere de la ora 22.00, TeeBee, unul dintre veteranii neurofunkului si techstepului, vine pentru prima oara in Bucuresti si mixeaza pentru tine. Printre invitati se numara si Yuffa & Hardcore, Weirdo & C9H13NO3, Kishazz.
Intrarea este de 25 lei.  
22 Ianuarie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod