Joi ai parte de muzica, teatru si... striptis

Trupa 13 vine in Grande Comandante pentru a le oferi celor prezenti acolo muzica de calitate, atmosfera prietenoasa si distractie la cote maxime.

Trupa 13 vine in Grande Comandante pentru a le oferi celor prezenti acolo muzica de calitate, atmosfera prietenoasa si distractie la cote maxime. Sound-ul live se va auzi in club incepand cu ora 21.00, joi, 19 martie.

Fondata la inceputul lui iunie 2003, "No 13”" a trecut prin mai multe schimbari, componenta sa actuala fiind: Deni, Silviu, Cristi-Americano si Cristi-D'Artagnan. Atitudinea amicala, umorul si prestatia scenica atrag in continuare simpatia celor care inteleg fenomenul muzical si se regasesc in calitate.

Dorinta de a oferi un tribut artistilor care i-au determinat sa faca muzica, bucuria de a canta si magia relatiei cu publicul au cristalizat un grup cu un sunet unitar si atitudine profesionista. Cover-urile interpretate de trupa sunt melodii de exceptie, bine cunoscute publicului, hituri pe ritmurile carora am crescut si ne-am definit.

Cei din trupa 13 au cantat alaturi de artisti internationali, printre care artista americana Pink.

Pretul unui bilet este de 15 lei.

"American Buffalo", o poveste cu si despre loseri


Care sunt ingredientele piese scrise de David Mamet si jucata pe scena teatrului ACT? Donny, un proprietar de vechituri, Teach un catofor inrait, Bobby un copil de suflet, o moneda si un jaf. Te incanta o astfel de reteta?.Daca da, mergi sa vezi produsul finit, joi, 18 martie, de la ora 19.00.

Echipa

Regia: Cristi Juncu
Cu: Gheorghe Ifrim, Vlad Zamfirescu, Marius Florea Vizante

Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani

Pret bilete: 20 lei, 15 lei (redus)

O portie de muzica adevarata


In cadrul festivalului "O iarna ca-n povesti. Bucura-te de Bucuresti" vin Ducu Bertzi, Vasile Seicaru si Zoia Alecu.
Intreaga desfasurare de forte va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, joi, 19 martie, incepand cu ora 19.30.

Flamingo Boys - Riders


Si asa, ca pentru sfarsit, iti propun o portie de... baieti frumosi si spectacol de calitate. "Ladies Night" este numai un pretext al femeilor pentru ai vedea pe cei de la Flamingo Boys. Vino joi, 19 martie, in Bellagio, pentru un show de zile mari.
18 Martie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod