Gata, a venit weekend-ul. Este vineri!

Nu-i asa ca te simti mai bine? Te gandesti cu spor la zilele libere? Hai sa-ti faci incalzirea pentru distractia din timpul weekend-ului.
Nu-i asa ca te simti mai bine? Te gandesti cu spor la zilele libere? Hai sa-ti faci incalzirea pentru distractia din timpul weekend-ului.

In prima faza iti recomand sa mergi in Parcul Bazilescu, acolo unde debuteaza evenimentul "Sub clar de luna". Timp de 10 zile, incepand de vineri 17 iulie, pana duminica 26 iulie, bucurestenii vor putea viziona in Parcul Bazilescu, in fiecare seara, de la ora 22.00, cate un film atent selectionat de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc.

Programul este variat, cu filme de box office ale anului 2009, precum "Star Trek", "Fast & Furious 4", "Duplicity", dar si cu filme mult premiate din 2008 precum "Gommora", in regia lui Matteo Garrone, castigator al Marelui Premiu al Festivalului de la Cannes si a 5 premii in cadrul Galei Premiilor Academiei Europene de Film, printre care Premiul pentru Cel mai bun film, si "Vicky Cristina Barcelona", film ce i-a adus regizorului Woody Allen Globul de Aur pentru Cel mai bun film si lui Penelope Cruz un Oscar pentru Cea mai buna actrita intr-un rol secundar.

Tot in cadrul proiectului "Sub clar de luna", bucurestenii care n-au avut ocazia sa vizioneze documentarul lui Emir Kusturica, "Maradona" (2008), in care joaca insusi Maradona, vor putea testa acest film in Parcul Bazilescu.
Nici filmul italian "Non pensarci" (2007), in regia lui Gianni Zanasi, castigator a 3 premii la Festivalul de la Venetia, nu trebuie ratat.

O alta propunere de film:
Timishort takes Control!

Dai filmul pe teatru? Daca da, poti merge sa urmaresti piesa "'Alice' - o ora de vacanta, o calatorie intr-o realitate". Compania de teatru Dell’Arte, prezinta in zilele de vineri, 17 si 24 iulie, orele 21.00, la Clubul Taranului, spectacolul "Alice", spectacol work-in-progress de animatie pentru adulti.
„Alice” este un spectacol ce a ales ca pretext scrierile lui Lewis Caroll, elementele de poveste sunt transpuse intr-o productie ce imbina numere de comedie cu momente de teatru cu lumina neagra (blacklight), teatru de obiecte si teatru fluid.
Marcata de curgerea inconstanta a timpului si bantuita de trecerile grabite ale Iepurelui Alb, piesa propune o alternativa animata la realitatea proprie. Sursa: 1801.ro.

Daca preferi sa mergi la un concert, nu rata SANGEET LAHARI, care debuteaza 17 iulie, la ora 17.30, cu un prim concert la Iasi. Trupa va vizita, pe rand, si alte orase cum ar: Botosani, Suceava, Radauti, Vatra Dornei, Bistrita, Dej, etc.

Grupul, infiintat in 1999 de Mihai Sturza, este specializat in interprertarea muzicii indiene traditionale. Membrii grupului au studiat in India sub indrumarea unor reputati muzicieni precum Pandit Prabhakar Dhakde, Prof. Arun Apte si Sandesh Popatkar.

In 2002 au editat albumul Ananda Lahari – Inner Joy.
Au sustinut concerte in intreaga tara, precum si in numeroase orase europene, incepand cu 2001 si culminand cu 2 turnee consecutive in Franta in 2004 si 2005.

Alte concerte pentru ziua de vineri:
Concert Ulrich Drechsler

Jay Sean @ Turabo

Hai sa ne si petrecem!
Mandinga te asteapta in Spice Club. Nu te costa decat intrarea, care este 20 Ron.

In plus, mai ai:

STUDENT PARTY
FRIDAY ROCKS @ Suburbia
16 Iulie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod