migato

MIGATO te rasfata in aceasta vara

La o prima vedere moda din aceasta vara este extrem de relaxata si comoda. Designerii au propus pentru acest sezon de vara materiale fluide si vaporoase, rochii lungi, cu diverse forme si imprimeuri.
Rochiile lungi sunt lejere, pot fi confectionate dintr-o gama larga de materiale, iar oferta este foarte variata. Pot fi purtate indiferent de inaltime sau silueta, varsta sau ocazie, moment al zilei...
Rochiile se accesorizeaza cu sandale flip-flop sau cu bretele, cu sandale inspirate din vechea Roma, tip gladiator sau cu sandale ortopedice ori cu toc inalt, ce confera o nota de eleganta vestimentatiei.
MIGATO iti dezvaluie care sunt tendintele in materie de accesorii care sa se potriveasca cu rochitele tale de vara!Alege o rochie lunga, cu bretelute subtiri, ideala pentru zilele calduroase ale verii! Combinatia de albastru cu flori albe este alegerea potrivita pentru o piele aramie; poti sa porti atat slapi pentru plaja cat si sandalute cu platforme, o geanta incapatoare, ochelari XXL si esti gata de iesit!
Adori materialele fine? Atunci te poti orienta catre o rochie lunga, din matase, cu un imprimeu floral, parca pictat! O poti purta cu sandale cu talpa joasa, dar si cu tocuri, pentru un look mai elegant! Alege-ti accesorii argintii MIGATO si vei straluci precum o vedeta!