Bona de lux: Câștigă 100.000 de dolari pe an și călătorește în toată lumea

Slujba excelentă o ajută pe bona de lux să ajungă în destinații superbe


Când nu muncește și are o zi liberă, Sarah vizitează muzee, galerii de artă și explorează cultura locală din zona în care se află sau se bucură de facilitățile de lux ale hotelurilor, multe dintre acestea de șapte stele. Toate cheltuielile ei sunt acoperite de familia care a angajat-o, fie că e vorba de zboruri și transportul local, de factura la telefon sau de cazare, scrie ziarul citat.

În aceste condiții, să tot călătorești! Iar bona de lux a avut ce vedea: "Am fost în 20 de țări cu familia pentru care lucrez, printre care Suedia,Belgia, Danemarca, Mauritius, Noua Zeelandă, Marea Britanie, Franța, Rusia, Mexic și Statele Unite - unde pot descoperi lucruri noi", a povestit ea, adăugând că de regulă face patru călătorii în străinătate pe an, iar acestea durează între una și patru săptămâni.

Întrebată ce calități trebuie să aibă cineva ca să devină o bonă, eventual una foarte bine plătită, Sarah a spus că prima condiție este să iubească nativ copiii: "Acesta este cel mai important lucru, iar piața este mai competitivă ca oricând.

Dacă vrei să-ți fie mai ușor, e bine să faci o pregătire în domeniu care te va ajuta să înveți multe și să clădești relații cu agențiile, cum ar fi The Nanny Collective", a spus ea.

"Mai presus de toate, călătoriile necesită flexibilitate, iar asta este crucial când lucrezi în timp ce călătorești. Zboruri întârziate, bagaje pierdute, alarme de incendiu în hoteluri, copii care trebuie alăptați, planificarea petrecerilor de zi de naștere în timp ce ești pe drumuri, vizite la spital...
Trebuie să fii pregătit pentru orice"
, a explicat bona de lux.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod