Au fost cândva tinere și frumoase: Cele mai stilate femei în vârstă din Milano

Cele mai elegante bunici din Italia sunt omagiate în aceste fotografii realizate pe străzile din Milano.
În timp ce industria modei și a frumuseții par obsedate de tinerețe și de apăsarea timpului, un cont de pe Instagram omagiază stilul generațiilor în vârstă. Intitulat Scuiraglam, un joc de cuvinte format din termenul italian "scuira", care în argoul italian înseamnă o femeie bogată, stilată și în vârstă, și "glam", de la "glamour/strălucire", acest cont prezintă sute de imagini ale doamnelor în vârstă din Milano pentru care vârsta nu înseamnă sfârșitul frumuseții și al clasei.

Fotograful care administrează acest cont, cunoscut doar ca Angelo, a început acest proiect în decembrie 2016 și a atras până acum peste 126.000 de admiratori.
Acesta a declarat pentru Teen Vogue că "s-a îndrăgostit" de doamnele în vârstă pe care le-a văzut plimbându-se pe străzile din Milano, aranjate și îmbrăcate în ținute creatre de designeri. "Ne-am dori să ajungem ca ele, pentru că sunt frumoase", a spus el. "Nu am pornit de la un motiv anume, pur și simplu m-am îndrăgostit de aceste femei emblematice din Milano", a adăugat.

Angelo a ales să nu-și divulge numele complet pentru că vrea ca atenția oamenilor să se concentreze asupra femeilor din pozele sale.
El își alege protagonistele în funcție frumusețea lor și după ținutele pe care le poartă. Și consideră că avem toate motivele să le invidiem: "Am vrea să fim ca ele, fiindcă sunt frumoase, iar viețile lor sunt mai ușoare ca a noastră! Se duc la băcănie îmbrăcate în Gucci sau Prada, iar noi mergem la facultate! Sunt tot timpul în centru pentru că sunt bogate", a mai spus el.

Imaginile de pe Scuiraglam le prezintă pe aceste femei stilate în timp ce fac cumpărături, citind ziarul sau luând masa, arătând impecabil și afișându-și cu mândrie vârsta și clasa.
Instantaneele par decupate din revistele glossy, dar au fost făcute cu telefonul, a explicat Angelo.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod