Atlasul frumuseții: O româncă a pozat chipurile unor femei din 37 de țări

Dosar Eva. Mihaela Noroc (29 de ani) a renunțat la slujba sa plictisitoare și a pornit în căutarea dovezii că frumusețea poate fi găsită oriunde în lume.

O tânără din România a avut curajul de a-și urma visul și de a face ceea ce îi place, cu orice risc. Pentru proiectul ei, intitulat "Atlasul Frumuseţii", a călătorit în 37 de ţări pentru a surprinde frumuseţea femeilor din lume. La capătul unui periplu prin 37 de țări, fotografa română Mihaela Noroc culege acum aprecierile mai multor publicații și televiziuni din Statele Unite și Marea Britanie.

"Frumuseţea înseamnă diversitate, iar eu am străbătut lumea pentru a o descoperi", spune fotografa Mihaela Noroc, într-un articol publicat pe site-ul postului de televiziune CNN.

În materialul "Fotografa care surprinde frumuseţea din lume" se spune că pentru Mihaela Noroc frumuseţea nu poate fi definită de o singură ţară, rasă şi etnie.

"Acesta este motivul pentru care fotografa română a cutreierat lumea pentru proiectul său «Atlasul Frumuseţii», căutând să surprindă imagini ale frumuseţii în diferite ţări şi culturi", precizează CNN.

Potrivit postului citat de agenția Mediafax, Mihaela Noroc şi-a cheltuit toate economiile pentru realizarea acestui proiect, care a presupus călătorii ale acesteia în 37 de ţări. De asemenea, ea speră să poată să strângă fondurile necesare pentru a continua proiectul "Atlasul Frumuseţii".

"În opinia mea, frumuseţea înseamnă să ţii în viaţă originile şi cultura.
Să fii natural, sincer, autentic, special"
, spune Mihaela Noroc.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 24 Feb 2015, 07:12
    bravo!

    Sigur ca e o idee f buna pt a te face cunoscut si a te plimba in lume pe banii altora. Decat o slujba plictisitoare,ca toate slujbele (macar la un moment dat) cu program,cu sefi si colegi...cu asteptarea salariului... Ideea nu-i apartine,dar nu conteaza,si e provocator sa faci poze,nu ?!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod