Anda Adam va reveni pe scena la o luna dupa nastere pentru concertele de Revelion

Anda Adam nu va sta departe de fanii sai, nici dupa ce va aduce pe lume primul sau copil. Artista are deja agenda plina de concerte, in special in preajma sarbatorilor de iarna, astfel ca, de Craciun si Revelion, la doar o luna de cand va fi devenit mama, va reveni in forta pe scena. Noul an o va gasi, astfel, pe artista pe scena, in fata fanilor sai, asa cum s-a intamplat de fiecare data pe parcursul carierei sale.
Anda este, din fire, deosebit de activa si a dovedit acest lucru chiar in timpul sarcinii. Solista a sustinut si inca mai sustine concerte, chiar daca a ajuns deja in luna a saptea de sarcina. Si-a propus sa onoreze toate spectacolele din agenda, programate pana aproape de luna a noua.

Artista a lansat de curand un nou videoclip, “Save me Tonight†, care reprezinta noul hit al indragitei artiste, menit sa cucereasca topurile internationale.

Anda Adam a filmat pentru aceasta noua melodie un videoclip electrizant, dovedind cat de energica si plina de viata este, chiar si in luna a sasea de sarcina.

Artista este radianta, senzuala si extrem de sexy, vizibil fericita de tot ce i s-a intamplat, in ultimul an, in viata sentimentala.

Anda Adam este una din primele artiste din Romania care a cucerit topurile internationale cu hituri precum „Love on You†, „Show Me†sau „Can You Feel†.

La sfarsitul lunii noiembrie, Anda Adam va aduce pe lume o fetita, pe care o va boteza Evelin.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod