Un rasfat pentru femeile care merita

Nu suntem Wonder Women, nici Cat Women, insa suntem cu siguranta super-eroinele familiei noastre.

Poate ca cei dragi nu ne-o spun atat de des pe cat am vrea, insa stim ca ne apreciaza dupa felul in care ne privesc, dupa micile gesturi de afectiune si dupa zambetele cu care ne fac viata mai frumoasa. Poate nu pare mare lucru privit din afara, insa orice femeie stie ca nu e usor sa le faci pe toate si la birou si acasa.

L'Oreal Paris stie ca noi femeile doar facem ca orice sa para usor, cand de fapt in spate se ascund zeci de ganduri si griji, si stie ca meritam sa fim rasfatate.

Se spune ca barbatii conduc lumea, insa noi femeile stim ca Pamantul nu s-ar misca la fel de bine daca nu am fi noi sa-i sustinem, sa-i incurajam si sa punem toate rotitele mecanismului la locul lor.

Si acasa cand ne jucam si le spunem povesti copiilor, si la serviciu cand task-urile parca nu se termina niciodata, reusim sa le facem pe toate bine, insa in valtoarea tuturor treburilor pe care le avem in fiecare zi uneori mai gresim si uitam sa ne rasfatam.

Nu e nevoie sa plecam intr-o vacanta lunga pentru a avea parte de rasfat, putem sa ne rezervam cateva momente doar pentru noi chiar acasa, cu o masca pentru par, cu o schimbare de look si o vopsea noua de par, cu o nuanta noua la unghii sau cu machiajul acela cu care stim ca ne sta bine. L'Oreal Paris le are pe toate pentru noi, de la anticearcanul care ne ajuta sa uitam de proiectul solicitant de la birou, pana la rujul care ne ajuta sa captam toate privirile la o petrecere.

Cand aratam bine parca avem si mai multa energie si putere de munca si ideile ne vin mai usor.
Parca si o zi ploioasa devine mai luminoasa cand noi aratam bine si avem incredere in noi. Si de aceea nu trebuie sa uitam niciodata sa avem grija nu numai de cei dragi sau de sarcinile de la birou, ci si de noi, pentru ca meritam.



 

Tu cum te simti atunci cand esti admirata? Da, senzatia aceea ca niste ochi te privesc admirativ este una care ne da incredere in noi, ne anima si ne ajuta sa trecem si peste o critica primita de la sefi cu cateva zile inainte. Cand stim ca aratam bine facem totul mai cu spor, cu drag si energie pozitiva si de aceea meriti sa ai putin timp pentru tine in fiecare zi, putin timp pentru a-ti face unghiile, pentru a avea grija de tenul si parul tau, intr-un cuvant, de tine.

Jucam in fiecare zi mai multe roluri si am face orice pentru cei dragi noua, indeplinim cu drag toate atributiile astfel incat in familie si la birou sa avem parte de armonie si echilibru, iar pentru asta este nevoie de putere dublata de rabdare si blandete, o putere pe care numai noi femeile o avem.

Numai noi putem sa rezolvam zeci de lucruri la birou si apoi cand ajungem acasa sa stergem cu buretele toata oboseala si sa le gatim cina copiilor doar ca sa le vedem privirile pline de bucurie si dragoste si fara sa avem nevoie de nimic in schimb, doar pentru bucuria lor care valoareza totusi cat toate averile la un loc pentru noi. Pentru ca poti sa le faci pe toate astea, L'Oreal te rasfata, pentru ca meriti.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod