Băieţii de la The dAdA sunt “În Culori” alături de Simona Nae

După ce au lansat “OK” alături de Boier Bibescu, “Ne Iubim” cu Alexandra Ungureanu şi “GPS” cu Zhao, cei patru băieţi de la The dAdA cântă “În Culori” cu Simona Nae.
Cu dragostea drept muză şi cu un videoclip colorat, Simona Nae mărturiseşte: “Am dorit să transmit un mesaj pozitiv publicului. M-am înţeles bine cu Septimiu, vocalistul The dAdA, care se implică în tot ceea ce face. Cât despre videoclip, acesta redă povestea a doi îndrăgostiţi pe cale să se despartă, dar care îşi dau seama că încă sunt sentimente frumoase în inimile lor şi decid să–şi ofere o a doua şansă”.

De cealaltă parte, Septimiu Urzică, vocalistul trupei The dAdA adaugă: „Chimia a apărut când Simona a participat la filmările clipului piesei “Ok” a lui Boier Bibescu împreună cu noi.
Să zicem că s-au aliniat planetele, mai ales că Boier avea pregătită o piesă pentru noi. Înregistrările au fost foarte tari, vibe-ul piesei este unul foarte pozitiv”
.

Link videoclip “In culori”: https://youtu.be/5BTfm6NZkpQ

Boier Bibescu este cel care a pus la cale colaborarea dintre Simona Nae şi The dAdA, el fiind şi compozitorul piesei, alături de Rashid şi Anda Dimitriu. Cum Boier Bibescu şi Rashid sunt doi dintre protagoniştii piesei “Stare de show”, au făcut echipă din nou.

Rashid completează: “E o piesă pozitivă, despre doi oameni care se iubesc şi care îşi “colorează” viaţa unul altuia aşa cum ştiu, fără să ţină cont de preconcepţii sau reguli, iubindu-se pur şi simplu”.

Simona Nae a avut contact cu muzică încă de mică, când a început să participe la concursuri de specialitate, iar mai apoi a devenit elevă a liceului George Enescu din Bucureşti, unde a luat lecţii de pian.
Dacă prima dragoste a fost pianul, Simona a renunţat la această pasiune pentru o perioadă, descoperind mai târziu harpa. Cu paşi înceţi, dar siguri, Simona Nae a intrat în industria muzicală la o vârstă fragedă, având colaborări de succes cu Sistem (“Speranţe”), Connect-R (“Spune-mi cine”), JerryCo feat. Tataee (“Stai! Eşti în pericol”), Emil Lassaria (“Paradise”) şi multe altele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod