A plecat în vacanţă băiat şi s-a întors fată. Profesorii au fost șocați!

Un elev din Anglia şi-a dat seama în urmă cu un an că este transgender. El a plecat în vacanţă băiat şi s-a întors fată, cu alt nume. Profesorii au fost şocaţi.

Cu părul negru şi lung, obrajii atent pudraţi şi genele date cu rimel, Kairah Kelly, în vârstă de 15 ani, din Middlesbrough, Anglia, pare versiunea mai tânără a starletei americane Kim Kardashian. E modelul său şi îşi doreşte să semene leit cu ea.

Până acum, era Tyler. Un băiat ca oricare alţii, cu un secret greu de dus - mereu a simţit că e mai mult fată decât băiat şi a căutat să se definească identitatea, iar la 14 ani a înţeles că este transgender. În această lună s-a întors din vacanţă şi a produs un şoc în şcoala sa.

A plecat băiat şi s-a întors fată, iar colegii şi profesorii n-au reuşit să o recunoască, relatează Daily Mail.

Kairah spune despre viaţa dinaintea schimbării că părea existenţa altcuiva: "Mă simţeam ciudată şi diferită. Mă uitam în oglindă şi simţeam că persoana pe care o vedeam era străină. De când aveam opt ani mă imaginam în fuste şi rochii."

"Acum, când mă uit în oglindă mă văd pe mine. Eram atât de emoţionată când am venit la şcoală în prima zi, pe 5 septembrie, dar nu trebuia să fiu.
Toţi m-au susţinut şi s-au bucurat pentru mine"
, a mărturisit Kairah.

De la şase ani, când era băiat şi îl chema Tyler, genul a devenit o problemă pentru el. Nu se simţea în largul lui ca băiat, stătea mai mult în casă şi încerca produsele de machiaj ale mamei sale.

La început, tatăl său, Chris (49 de ani) şi mama, Angela (30 de ani), i-au interzis să se mai machieze când au descoperit apucăturile fiului lor, temându-se de reacţia vecinilor. "Ei nu înţelegeau ce eram.
Trăiam într-o zonă rău famată şi îşi făceau griji că voi fi agresată"
, a povestit Kairah.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Septembrie 2016
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ATHOS pe 19 Sep 2016, 00:14
    de la natura ...

    nu este primul bou , care devine vaca ... chiar asa ... o fi renuntzat la "masculinitate" ???

    1
    2

  • Andrei pe 18 Sep 2016, 02:11
    E inca baiat

    Doar si-a schimbat aparentele. Dar e inca baiat. Transexualii au nevoie de ajutor pentru a se indrepta nu de incurajari in nebunia lor.

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod