A plecat în vacanţă băiat şi s-a întors fată. Profesorii au fost șocați!



Revolta părinţilor l-a făcut pe Tyler să se simtă izolat. Nu avea niciun prieten apropiat, fiindcă nu-i plăcea fotbalul şi detesta hainele băieţilor. Cele mai bune prietene ale sale erau fetele şi deseori le invidia pentru machiajul lor, pentru părul lung şi hainele pe care le purtau, scrie ziarul britanic.

La 11 ani, Tyler a dezvăluit că este bisexual, iar după alţi doi ani le-a spus rudelor şi prietenilor apropiaţi că e gay. Mama sa i-a permis să poarte machiaj în afara şcolii, dar adolescentul credea că nu-i de ajuns: "Nu mă simţeam suficient de încrezător după ce am anunţat că sunt gay.
Simţeam că lipseşte ceva."


Tyler se simţea captiv în propriul corp. Îngrijorat de ceea ce ar crede părinţii săi, a vorbit mai întâi cu cel mai bun prieten, în ianuarie 2015. Apoi, în timpul unei ore de geografie, au compus o schiţă pentru mesajul pe care urma să i-l trimită mamei sale: "Nu ştiam cum o să reacţioneze. Am citit mesajul de patru ori, iar când am ajuns acasă mă simţeam altfel. A fost foarte înţelegătoare. A acceptat ideea. A doua zi dimineaţă mi-a zis că mă iubea pentru ceea ce eram."

În septembrie 2015, Tyler a anunţat pe Facebook că e transgender şi că îşi va schimba numele în Kairah.
Acum trăieşte ca fată, urmează un tratament de identitate de gen şi speră să înceapă curând administrarea hormonilor feminini, deşi crede că aspectul fizic nu i se va schimba până la 17 sau 18 ani, relatează Daily Mail.

Deocamdată, îşi doreşte să arate ca starleta Kim Kardashian. Şi-a schimbat garderoba, şi-a făcut extensii de păr şi a învăţat să se macheze ca vedeta americană, folosind inclusiv abrevierea KK, valabilă şi pentru numele său, Kairah Kelly.

Despre viitor, Kairah spune că va aduce multe schimbări. "Am o listă lungă de operaţii pe care le voi face: schimbarea sexului, implaturi mamare, o rinoplastie, injecţii în buze, lifting.
Îmi place să arăt bine şi am fost mereu un fan al Kardashienelor. Sunt fericite şi se simt bine aşa cum arată, aşa vreau şi eu să fiu"
, a încheiat Kairah.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Septembrie 2016
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ATHOS pe 19 Sep 2016, 00:14
    de la natura ...

    nu este primul bou , care devine vaca ... chiar asa ... o fi renuntzat la "masculinitate" ???

    1
    2

  • Andrei pe 18 Sep 2016, 02:11
    E inca baiat

    Doar si-a schimbat aparentele. Dar e inca baiat. Transexualii au nevoie de ajutor pentru a se indrepta nu de incurajari in nebunia lor.

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod