iPhone

A lăsat un hoţ să-i fure telefonul şi l-a urmărit. Aparatul a ajuns în România

Un student olandez şi-a urmărit telefonul printr-o aplicaţie ascunsă după ce dispozitivul i-a fost furat. Aşa a aflat că acesta a ajuns în ţara noastră.

Anthony van der Meer, un student la film din Olanda, a rămas fără iPhone, iar gândul că un străin are acces la datele lui personale nu-i dădea pace. Ce fel de om fură un telefon? Şi ce face cu el? Îl vinde sau îl foloseşte?

Ca să afle răspunsurile la aceste întrebări, tânărul a avut grijă să-şi lase un alt iPhone "în vizorul" hoţilor, dar de data asta şi-a urmărit telefonul, timp de câteva săptămâni, prin intermediul unei aplicaţii ascunse şi a realizat un scurt documentar despre noua viaţă a aparatului, relatează Peta Pixel.

Intitulat “Find my Phone/Găseşte-mi iPhone-ul”, filmuleţul a devenit posibil graţie aplicaţiei Cerberus.

Cât timp iPhone-ul a fost conectat la internet, van der Meer a putut să urmărească şi să controleze de la distanţă dispozitivul furat, depistând lista de apeluri şi mesajele pe care hoţul le-a trimis, ba chiar şi să-l înregistreze video şi audio. Ultima oară, telefonul furat a fost localizat în România, scrie Bored Panda.

Studentul a realizat apoi un documentar interesant de 21 de minute, în care demonstrează cât de uşor poţi spiona pe cineva în era digitală. Filmul a fost vizionat deja de peste 1,7 milioane de oameni. 

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Septembrie 2017
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Silviu pe 20 Dec 2016, 22:01
    Da, am urmarit filmul

    Cum ar fi fost bine sa o faca si cei care comenteaza pe aici. Ati vazut ultima secventa cumva???

    2
    0

  • Gabi pe 20 Dec 2016, 20:44
    a-ți urmărit filmul?

    De unde v-a venit că telefonul a ajuns în România? ar fi bine să schimbați titlul.

    4
    2

  • eu maa pe 20 Dec 2016, 13:33
    mda

    ma uimesc ce pot face unii pentru vizualizari...

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod