anorexică

A fost anorexică, acum are burtă. Dar e mândră de corpul ei

anorexie
Megan a fost anorexică, apoi s-a îngrăşat, dar acum este mulţumită de ea


Tânăra a povestit pe site-ul său despre lupta cu anorexia și se descrie acum ca o "războinică pozitivă a corpului". Ea postează periodic fotografii și are 318.000 de urmăritori pe Instagram. Mesajul în care anunță că este mândră de corpul său așa cum se prezintă acesta acum, fără remușcări și presiuni, a primit peste 50.000 de like-uri, relatează Daily Mail.

"Am petrecut atâția ani numărând calorii, făcând exerciții sau înfometându-mă, ca să slăbesc și să ajung la măsuri mai mici și tot timpul mă simțeam oribil", i-a scris cineva.

"Îmi place mesajul pe care îl transmiți. Ești frumoasă!", a încurajat-o altcineva.

Postarea tinerei britanice nu este singulară. Tot mai multe tinere încep să combată curentul social care impune standarde de frumusețe dificile sau chiar imposibile pentru numeroase persoane, adoptând în schimb o atitudine mai relaxată în raport cu aspectul fizic propriu sau al altora, lipsit de prejudecăți.

femeie sl?bit

Ashlie Molstad, în vârstă de 31 de ani, a postat și ea fotografii similare. "Aceeași fată, Unghiuri diferite.

Cred că e o adevărată minune când ne împăcăm cu noi așa cum suntem, din orice unghi și mărime", a scris ea pentru cei 10.000 de urmăritori de pe Instagram.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod