Stefania Ferrario, model

Nu trebuie să fii slabă ca să fii sexy! Această femeie a dărâmat orice stereotip legat de modă

Are forme voluptoase şi este model! Datorită carismei sale, această femeie lucrează în industria modelling-ului şi demonstrează că nu trebuie să fii slabă ca să fii sexy.

Chiar dacă în ultimii ani standardele de frumuseţe s-au schimbat radical şi femeile foarte slabe au ajuns să fie extrem de apreciate, se pare că în industria modelling-ului au început să apară tot mai multe femei care demonstrează că frumuseţea nu are legătură cu obsesia pentru a deveni din ce în ce mai slabă. Formele naturale câştigă din ce în ce mai mut teren în industria modei, însă modul în care sunt catalogate aceste modele "model plus-size" poate să fie deranjant şi are un efect negativ asupra perspectivelor pe care le au aceste femei.

Stefania Ferrario

Un exemplu în acest sens este modelul Stefania Ferrario, o australiancă focoasă de 23 de ani care lucrează în industria modelling-ului şi se loveşte mereu de această etichetă "model plus-size". Pentru a lupta împotriva acestui stigmat, ea împreună cu un grup de activiste au lansat o campanie în cadrul căreia postează fotografii pe Instagram folosind hastag-ul "#DropThePlus". Dorinţa lor este aceea de a ajuta femeile din întreaga lume să-şi accepte formele naturale ale corpului lor şi de a înceta cu această etichetă "plus-size" pentru orice femeie care are un corp voluptos şi depăşeşte standardele actuale de frumuseţe.

Stefania Ferrario

Stefania Ferrario

"Lucrez ca model. Din păcate în industria modelling-ului eşti etichetată ca fiind model plus-size dacă depăşeşti puţin greutatea unui manechin. Consider că această etichetă poate să aibă un impact negativ asupra şanselor de succes ale modelului respectiv",
explică Stefania Ferrario, citată de BrightSide.

Stefania Ferrario

Stefania Ferrario

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod