Personaje Inside Out

10 filme de animație potrivite pentru orice vârstă. Te vei distra de minune!

Film de animatie Toy Story

Seria Toy Story

Cât de mult îți iubeai jucăriile când erai mică? Și ce s-a întâmplat cu ele după ce ai crescut? Dacă deja te-a cuprins nostalgia, află că superba serie de filme Toy Story abordează exact aceste teme. Primul lung-metraj din seria Toy Story a fost lansat în 1995, fiind și primul film de desene animate realizat în întregime cu ajutorul calculatorului. Succesul peliculei a fost atât de mare încât s-a clasat pe primul loc în acel an din punct de vedere al încasărilor, cu 192 de milioane de dolari în SUA și peste 362 de milioane de dolari pe tot mapamondul.

În 1999 a urmat Toy Story 2, primul film creat și proiectat digital în întregime. Toy Story 2 a mai stabilit un record în anul lansării, fiind prima continuare a unui film animat care a depășit încasările peliculei originale, potrivit cinemagia.ro. În Toy Story 3, lansat în 2009, Buzz, Woody și întreaga gașcă sunt nevoiți să facă față unei probleme cu totul deosebite. Stăpânul lor, Andy pleacă la facultate, iar jucăriile se trezesc într-o creșă plină de bebeluși și copii mici.





Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rusu ionut pe 29 Aug 2016, 10:23
    lipsesc doua mari filme

    salut, ati uitat de seriile Ice Age si Shreck ? sunt doua animatii superbe. Mai putea aparea in lista si Kung Fu Panda (in loc de Gardienii... nu stiu cum)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod