Sănătate. Cum să dormi ca un bebeluş? 5 alimente ajutătoare



2. Brânzica de casă degresată


Dacă te confrunţi adesea cu arsuri stomacale seara este de preferat să consumi seara un aliment bogat în proteine şi sărac în grăsimi, susţin specialiştii. Astfel, brânzica de casă degresată este recomandată dacă suferi de reflux gastroesofagian. De asemenea, datorită conţinutului său bogat în calciu, brânzica de casă favorizează producţia de melatonină care este "medicamentul" natural pentru un somn liniştit.


3. Spanacul


Conţine o mulţime de nutrienţi care te ajută să ai un somn liniştit. Datorită conţinutului bogat în calciu, potasiu şi luteină, frunzele de spanac sunt potrivite pentru o cină târzie atunci când sunt combinate într-un sandviş cu somon sau într-un smoothie delicios.


4. Kiwi


Un studiu recent realizat arată că două fructe kiwi consumate cu o oră înainte de somn îmbunătăţesc considerabil calitatea somnului. Aceste fructe au un conţinut ridicat de potasiu, calciu, fosfor, magneziu şi acid folic.


5. Cireşele sau sucul de cireşe


Sunt printre puţinele fructe care au un conţinut natural de melatonină. De aceea, consumul unui bol mic cu cireşe înainte de somn îţi garantează că vei dormi mult mai bine.
Dacă nu ai cireşe proaspete poţi să încerci un suc natural de cireşe, deoarece va avea acelaşi efect, susţin specialiştii.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Transport Mobila Bucuresti pe 31 Aug 2015, 11:26
    Transport Mobila Bucuresti

    Si ceaiul de tei are un efect miraculos, te relaxeaza profund si chiar adormi ca un bebelus

    1
    0

  • Transport Mobila Bucuresti pe 31 Aug 2015, 11:26
    Transport Mobila Bucuresti

    Si ceaiul de tei are un efect miraculos, te relaxeaza profund si chiar adormi ca un bebelus

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod