Sănătate: 5 metode naturale care te ajută să elimini toxinele



3. Înlocuieşte cafeaua cu ceaiul verde


O cantitate mică de cofeină nu este dăunătoare pentru organism, însă este recomandat să o obţii consumând ceai verde în locul cafelei. Acesta îţi va furniza energia de care ai nevoie, aduce un aport însemnat de antioxidanţi şi are un puternic efect detoxifiant.


4. Apelează la exerciţiile care te fac să transpiri


Acest efect este unul dintre cele mai benefice pentru corp, deoarece prin transpiraţie se elimina toxinele. Optează pentru o activitate sportivă care te face să transpiri şi ai grijă să măreşti cantitatea de apă şi sucuri din legume în cazul în zilele în care faci antrenamente.



5. Încearcă acupunctura


Potrivit specialiştilor, acupunctura este o practică utilă pentru detoxifierea corpului. Terapeutul se concentrează asupra zonelor corpului care pot să fie blocate din cauza acumulării de toxine, exercitând apoi o presiune în anumite puncte care favorizează o eliminare eficientă a toxinelor.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • leoanelide pe 31 Iul 2015, 09:41
    Mierea cruda si pastura

    Eu mi-am facut un obicei: in fiecare dimineata iau o lingura de miere cruda si una de pastura, pe stomacul gol. Ma ajuta foarte mult, in detoxifiere, dar imi da si energie penntru o zi de munca.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod