Postul Crăciunului. 5 reţete de pizza vegană ca să-ţi astâmperi pofta

Foto: Carmen Negoiţă

5. Pizza raw vegană

Nu conţine ingrediente de origine animală, este integral creată din produse vegetale şi, în plus, nu este gătită la foc, astfel că îşi păstrează toţi nutrienţii benefici organismului. Iată reţeta recomandată de Carmen Negoiţă, promotor al stilului de viaţă raw vegan:


“Blatul este realizat din fulgi de ovăz, mix de seminţe şi ardei. Toate acestea se omogenizează, iar compoziţia obţinută se ţine în deshidrator pentru a obţine consistenţa.

După ce se scoate din deshidrator, peste aluatul întins se adaugă brânza de caju (caju amestecat în belnder cu puţină apă pentru a obţine o pastă), cubuleţe de avocado, de roşii, măsline şi germeni de grâu. Desigur, putem crea mai multe tipuri de pizza raw, în funcţie de preferinţe. Însă tot timpul compoziţia este de origine vegetală şi nu se prepară la foc. Rezultatul este extrem de delicios şi de hrănitor pentru organism”, declară Carmen Negoiţă.

 

De Ioana Maroşan
MAI MULT DESPRE: nutritie, post, pizza, retete de post, postul Craciunului, pizza vegana, pizza de post, pizza raw vegana
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod