
Foto: Instagram zuzivilla
Pentru topping poţi să foloseşti casşcaval de post sau brânză tofu, ciuperci, ceapă, ruccola şi sos de tomate. Se ornează blatul, după care se introduce la cuptor pentru încă 10 minute.
2. Pizza cu blat din năut
Este o reţetă inedită, care pe lângă faptul că nu conţine ingrediente de origine animală, nu are nici gluten. Astfel este o alternativă pottivită şi pentru persoanele care manifestă o intoleranţă la gluten (boala celiacă).
Pentru a prepara blatul ai nevoie de: 1/2 cană cu boabe de năut fierte pe care să le amesteci în robot cu 1/4 cană cu seminţe de in amescate cu apă pentru a obţine o consistenţă gelatinoasă precum a albuşului de ou.
Pentru topping poţi să foloseşti casşcaval de post sau brânză tofu, ciuperci, ceapă, ruccola şi sos de tomate. Se ornează blatul, după care se introduce la cuptor pentru încă 10 minute.
Posteaza comentariu