Mananca acest fruct inainte de fiecare masa daca vrei sa slabesti

Mănâncă acest fruct înainte de fiecare masă dacă vrei să slăbești

Dietele sunt asociate de obicei cu eliminarea unor alimente pe care le iubim și mai rar cu adăugarea altora noi.
Scăderea numărului de calorii și limitarea carbohidraților sunt numai câteva dintre cele mai populare (dar și detestate) modalități prin care oamenii încearcă să slăbească.

Cum ar fi să afli că există posibilitatea de a adăuga un aliment în dieta ta care te-ar putea ajuta să slăbești până la șase kilograme pe an, fără să schimbi nimic altceva în alimentația ta?

Probabil ai auzit de dieta cu grepfrut, în care este recomandat să-ți începi fiecare zi cu o jumătate de grepfrut. În cadrul unui studiu despre slăbit s-a demonstrat că participanții care au consumat o jumătate de grepfrut înainte de fiecare masă au slăbit 1,6 kilograme în decursul a 12 săptămâni, fără să facă alte schimbări în alimentație.
În decursul unui an au slăbit 6,3 kilograme.

Te ajută grepfrutul să arzi grăsimea?


Deși grepfrutul nu arde grăsimea, ajută în procesul de slăbit pentru că este un fruct cu un conținut ridicat de apă, aproximativ 92% din compoziția sa fiind apă. Este, astfel, unul dintre fructele cu cea mai mare cantitate de apă conținută. Nu doar că îți dă o senzație de sațietate care durează mai mult și te împiedică să mănânci prea mult la fiecare masă, dar în același timp îți stimulează metabolismul. Atunci când ești bine hidratată, organismul funcționează mai bine și este reglată funcția metabolică.
Aproximativ 20% din cantitatea de fluide consumate zilnic provine din alimente. Prin urmare, dacă mănânci o jumătate de grepfrut de trei ori pe zi vei fi mai aproape de țelul de a te hidrata corect zilnic.

De ce este grepfrutul benefic pentru sănătate


În ciuda gustului amărui al grepfrutului, care nu este tolerat de oricine, acesta are numeroase beneficii pentru sănătate. În primul rând, oferă mulți nutrienți și apă, dar cu un aport redus de calorii. Cu toții știm că fructele și legumele ar trebui să facă parte zilnic din alimentația noastră, necesarul zilnic fiind de aproximativ cinci porții pe zi.
Fructele și legumele sunt esențiale și pentru un plan sănătos de slăbit, iar grepfrutul este cea mai bună opțiune pentru că este o variantă cu puține calorii și mulți nutrienți.

Ce tip de grepfrut să alegi


Potrivit health.com, dacă nu știi ce să alegi dintre grepfrutul galben și cel roz, alege întotdeauna varianta roz. Acesta conține un antioxidant numit licopen, despre care s-a descoperit că are capacitatea de a proteja împotriva apariției cancerului. Licopenul face parte din grupa carotenoizilor, substanțe ce oferă nuanțe de roșu sau oranj anumitor fructe sau legume.
O dietă bogată în carotenoizi poate să scadă riscul apariției bolilor cardiovasculare și a anumitor tipuri de cancer.

Acest fruct nu doar că te ajută să slăbești, dar în același timp te protejează de unele afecțiuni grave, scade tensiunea arterială și îți stimulează sistemul imunitar, fiind ideal și în anotimpul rece.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod