Trufe cu nuci caju şi orez expandat
Ai nevoie de:
- 1 cană cu nuci caju crude
- 2 căni de curmale
- 4 linguri de cacao
- 1/2 cană cu orez expandat.
Se mixează primele trei ingrediente în robotul de bucătărie, după care se adaugă şi orezul expandat. Se formează rondele care se dau prin cacao.
Trufe cu nuci, cacao şi portocale
Ai nevoie de:
- 1 cană cu nuci româneşti crude
- 1/2 cană cu curmale
- 3-4 linguriţe cu cacao pudră
- coaja rasă de portocală
- puţină sare de mare.
Se mixează toate ingredientele în robotul de bucătărie.
Trufe cu ovăz, dovleac şi ciocolată
Ai nevoie de:
- 3 căni cu fulgi de ovăz
- 400 grame de piure de dovleac copt
- 3/4 cană cu unt de arahide
- 2/3 cană cu miere sau sirop de arţar
- 1/2 linguriţă cu scorţişoară
- vanilie
- 2-4 linguri cu fulgi de cocos
- 1 cană cu seminţe de dovleac
- 1/2 cană cu fulgi de ciocolată sau bucăţi de ciocolată neagră.
Se combină toate ingredientele într-un bol şi se formează biluţele care se pun la congelator o oră. Se păstrează fie la congelator, fie în frigider.
Posteaza comentariu