Dr. Oz: Top 6 tratamente eficiente pentru o imunitate de fier

Varza şi broccoli se numără printre alimentele esenţiale pentru sănătatea corpului. Descoperă ce te sfătuieşte specialistul să consumi pentru a te proteja de răceli!
Potrivit specialistului, unele alimente au un rol semnificativ în a ajuta corpul să lupte mai uşor cu infecţiile în sezonul rece. Descoperă care sunt cele mai importante alimente pe care Dr. Oz ţi le recomandă să le incluzi în alimentaţia ta ca să ai o imunitate de fier!


Locul 1. Varza - efect detox pentru ficat şi întăreşte imunitatea


Varza, precum şi toate celelalte legume crucifere au un efect spectaculos asupra corpului. Potrivit specialistului, acestea au un efect detoxifiant pentru ficat şi ajută astfel la formarea unui mediu potrivit pentru a avea şi un sistem imunitar puternic.


Consumă cât mai des varză, broccoli, salată verde, conopidă şi gulii pentru a favoriza eliminarea eficientă a toxinelor din corp şi a te feri de răceli şi gripă.


Locul 2. Uleiul de oregano - curăţă intestinele şi întăreşte imunitatea


Are proprietatea de a anihila bacteriile rele care se regăsesc în intestine, favorizând astfel eliminarea eficientă a toxinelor din sistemul digestiv şi ajutând la o îmbunătăţire a imunităţii.

Dr. Oz recomandă capsulele cu ulei de oregano, care trebuie administrate de trei ori pe zi, o doză având 200 de miligrame.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod