Ilinca Vandici are propria colectie de rochii pretioase

Ilinca Vandici este o femeie admirata de barbati si de femei deopotriva. Aparitiile sale la evenimentele mondene sunt pline de eleganta si stil, asa ca nu este de mirare ca vedeta Kanal D a ales sa fie protagonista unei sedinte foto mai speciale.
Ea are acum propria colectie de tinute de seara Chanttal. Tinutele sunt perfecte pentru ocazii speciale, dar si pentru o seara memorabilia alaturi de persoana iubita. Sedinta foto a fost realizata la Cetatea Rasnov, locatie inedita, speciala, acolo unde Ilinca a facut furori cu silueta ei bine sculptata, bine pusa in evidenta  de rochiile Chanttal.

Colectiile de rochii Ilinca Vandici se gasesc atat in magazinele proprii Chanttal, localizate in toate Mall-urile importante ale tarii (Constanta, Cluj, Craiova, Sibiu, Pitesti)  cat si in magazinele partenere din tara si Bucuresti.
Comenzile sunt realizate in atelierele Chanttal, produsele fiind personalizate pe gustul si dimensiunile clientelei, realizate din material fine, pretioase, delicate, cu un croi care sa multumeasca si cele mai pretentioase gusturi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod