Sarbatoreste Ziua Romaniei la Marea petrecere a romanilor!

Ziua Națională este cea mai importantă sărbătoare a României deoarece este sărbătoarea tuturor românilor.

Pe tot cuprinsul ţării aceasta zi va fi marcată prin parade, ceremonii de depuneri de flori la monumentele eroilor, prin concerte de cantece ostaşeşti şi muzica populara în aer liber.​Asta pentru ca majoritatea romanilor isi iubesc neamul si traditiile..sunt uniti​ si mandri de tara lor.

​Iar …pe 4 decembrie - 3 zile mai tarziu, are loc MAREA PETRECERE A ROMANILOR, un eveniment de celebrare a sufletului si spiritului romanesc nemanifestat in restul anului, a portului nostru, a cantecului frumos din toate timpurile si genurile mu​zicale autohtone , a vitalitatii si frumusetii femeilor si barbatilor mandrei noastre tari.

A petrece in stil romanesc, inseamna pentru noi: ​Bun venit cu violonistul Mihai Pana; Concert live taraf EMI DRAGOI (folclor, muzica lautareasca interbelica, tango romanesc, muzica de petrecere); Dj DANDEE cu UN PLAYLIST SPECIAL( cele mai indragite hit uri romanesti din toate timpurile de la Maria Tanase pana in prezent: pop, rock, remixuri​,slagare, pana la refrenele disco de azi ); Concurs de dans pe muzica romaneasca; Outdoor dinner (in traducere libera CHERMEZA romaneasca) cu sarmale la ceaun, fasole si carnati , jumari, pomana porcului, asortate si udate cu vin si tuica fiarta; Parada costumelor.



UNDE? Salon Victoria –Casa Presei Libere, o sala mare, frumoasa eleganta si foarte sigura!
CAND? Vineri 4 decembrie incepand cu 21 .30 pana in zori. DE CE? Pentru ca este o mare pofta de a dansa pe muzica romaneasca, de a celebra traditiile, mancarea si bautura noastra. Pentru ca ne este dor de interpretii muzicii romanesti din anii 60-70, de hore si de chiuit, de focul din inima pe care vrem sa il impartasim. Pentru ca avem o sala frumoasa, sigura, buna de dans, si cu o curte interioara numai buna de servit sarmale din ceaun cu o tuica fiarta (daca vremea ne permite).

DRESS CODE: ie, rosu-galben-albastru, costume populare etc. Ardeal,Valahia,Dobrogea,Moldova,Campiile de Vest. Alegeti un obiect vestimentar sau un accesoriu care sa reprezinte zona pe care o iubesti. Reinventeaza portul popular pentru Marea petrecere a romanilor.

BONUS: in cadrul petrecerilor noastre se realizeaza shooting-uri foto de care va puteti bucura ulterior in galeria event-ului, plus un senzational AFTER PARTY MOVIE. Petrecere organizata de catre HIGH SOCIETY PARTY - societatea oamenilor frumosi, eleganti, educati si hedonisti.

Bilete: 50 RON pe Eventim.Organizatori Luana Ibacka si Dragos Samoil.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod