Angelina Jolie e fericită că îmbătrâneşte


Actriţa, care a lansat de curând filmul "By the sea", pe care l-a regizat şi în care joacă alături de soţul său, Brad Pitt, a declarat că nu şi-ar dori să fie iar tânără, potrivit femalefirst.co.uk.
Vedeta a dezvăluit într-un interviu pentru Daily Telegraph că este mulţumită de faptul că îmbătrâneşte pentru că viaţa ei devine tot mai stabilă.

"Mă simt mai bătrână, dar simt că viaţa mea este mai stabilă odată ce am îmbătrânit. Sunt fericită că m-am maturizat. Nu aş vrea să fiu iar tânără", a declarat Angelina, care a avut o tinereţe tulbure, marcată de depresii, consumul de alcool şi droguri.

Actriţa în vârstă de 40 de ani este mulţumită şi de faptul a intrat la menopauză, după ce a decis la începutul acestui an să-şi îndepărteze chirurgical ovarele pentru a reduce riscul apariţiei cancerului ovarian, o boală care a afectat multe femei din familia sa.

"Îmi place să fiu la menopauză.
Sunt foarte norocoasă pentru că nu am avut reacţii neplăcute din cauza menopauzei", a spus vedeta. Angelina a mai declarat că este mândră că a ajuns la vârsta de 40 de ani, având în vedere faptul că multe femei din familia sa au murit tinere din cauza cancerului.

"Am împlinit 40 de ani şi sunt foarte fericită. Cele mai multe femei din familia mea începeau să se îmbolnăvească şi să moară după vârsta de 40 de ani, de aceea voi fi foarte fericită să împlinesc 50 de ani şi 60 de ani. Îmi place să îmbătrânesc", a spus Angelina.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod