Dr. Oz. 5 alimente cu efect detoxifiant pe care le ai deja în casă

Sfecla roşie crudă te ajută să elimini toxinele din corp. Foloseşte-o în diverse salate şi sucuri proaspăt stoarse din legume!
Dacă ţi-ai propus să mănânci sănătos şi să faci o cură de detoxifiere să ştii că nu trebuie să te stresezi foarte mult pe această temă. Este foarte posibil să ai deja în casă unele alimente cu puternic efect detoxifiant, dar nu ştiai încă acest lucru. Celebrul Dr. Oz te învaţă ce alimente să foloseşti pentru a ajuta la eliminarea toxinelor din corp.

Detoxifierea are rolul de a ajuta corpul să elimine toxinele care se acumulează. Unele alimente sunt recunoscute pentru această proprietate şi merită să fie introduse în meniul nostru zilnic.


Iată ce alimente te pot ajuta să elimini toxinele:1. Sfecla roşie

O găseşti peste tot şi este foarte suculentă. Foloseşte-o în sucuri în combinaţie cu lămâia, morcovii, merele şi ghimbirul, astfel încât vei obţine o băutură proaspătă, plină de vitamine şi cu un puternic efect detoxifiant. De asemenea, răzuieşte sfecla roşie crudă şi peste salatele de crudităţi pe care le consumi vara, deoarece ea aduce un plus de fibre, vitamine, minerale şi nu generează o creştere bruscă a glicemiei în sânge.2. Usturoiul

Este recunoscut din vremuri străvechi pentru multiplele sale proprietăţi. Datorită conţinutului ridicat de alicină, usturoiul este un ingredient minune pentru corp, favorizând eliminarea toxinelor. Est foarte important să-l consumi în stare crudă pentru a beneficia de efectele sale.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • leoanelide pe 10 Aug 2015, 15:48
  cura cu pastura

  Eu am facut o cura de detoxifiere cu pastura de albine. este foarte buna. Se cunosc rezultatele inca din prima saptamana de cura. Eu aveam ficatul marit si medicul un fitoterapeut mi-a recomandat pastura.

  0
  0

 • dumitru pe 30 Iul 2015, 18:20
  discuții

  nu toate dietele ptr. slăbit cu fructe sunt bune ,am găsit pe site o dietă cu pepene ,astăzi am făcut o glicemie dala 89 am ajuns la 101 asta datorită zahărului din pepene plus alte produse care conțin glucide.

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod