Ce mănâncă Mihaela Rădulescu? Inspiră-te din meniul vedetei!

Consumă ouă aproape zilnic şi este foarte atentă la alimentele pe care le include în regimul său alimentar. Are gustări sănătoase şi bea ceai verde!

Mihaela Rădulescu împlineşte 45 de ani pe 3 august şi are un corp impecabil. Vedeta a postat pe Facebook fotografii cu alimentele pe care obişnuieşte săe le consume, meniu din care te poţi inspira dacă îţi doreşti să ai o siluetă impecabilă. "Vă doresc o zi bună, cu multă mişcare şi mai puţină mâncare, multă apă şi mai puţini nervi, multe zâmbete şi mai puţine mârâieli :))) Bună dimineaţa!!!", este mesajul cu care Mihaela Rădulescu şi-a întâmpinat fanii de pe Facebook într-o dimineaţă.

Mâncarea puţină este un aspect pe care vedeta l-a subliniat şi pe care-l urmează. Chiar dacă este pofticioasă, vedeta se răsfaţă cu bunătăţile la care pofteşte, însă în cantităţi mici şi fără să exagereze. În plus, mişcarea este mereu prezentă în viaţa ei, ajutând-o să aibă un corp bine tonifiat.

"Acum, mai mult ca niciodată, sunt mult mai atentă la ce mănânc. (...) Aşa că mi-am “redecorat” frigiderul pe interior – arată mult mai verde, dar şi cu ouă, lactate, brânzeturi, peşte, fructe şi multe lichide", declară vedeta într-un interviu acordat revistei "Ce se întâmplă doctore?". De asemenea, vedeta a dezvăluit care este meniul său într-o zi:

  • la micul dejun optează în general pentru sucuri de fructe, ouă fierte în coajă sau în apă cu oţet, lapte sau iaurt de capră, pâine integrală prăjită.

 

  • la prânz alege între supă, peşte sau salate pe care le prepară doar cu ulei de măsline, fără sosuri. Foarte rar optează pentru carne albă pe care o face doar la grătar, după cum declară vedeta în interviul acordat publicaţiei "Ce se întâmplă doctore?"

 

  • gustările ei constau în legume crude (morcov, conopidă, ciuperci, anghinare, roşii, ardei, avocado) sau o îngheţată de ciocolată.

 

  • masa de seară constă tot în alimente pe care nu le-a consumat la prânz, iar în plus consumă un ceai verde sau de iasomie. "Beau multe lichide, mai ales apă, doar o cafea dimineaţa şi niciodată alcool", declară vedeta.

 

Inspiră-te din meniul său şi din fotografiile postate de ea pe Facebook!

1 din 13

Ardei la cuptor

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod