mic dejun

5 variante de mic-dejun sănătos pentru copii

5 variante de mic-dejun sănătos pentru copii. Copiii sunt pretențioși când vine vorba de mâncare, cu atât mai mult când vine vorba de micul dejun.
Sunt mulți copilași care refuză să mănânce dimineața sau care strâmbă din nas și cer preparate care sunt potrivite mai degrabă pentru masa de prânz sau cină. Wowbiz.ro sare în ajutorul mămicilor care sunt în căutare de idei de preparate sănătoase pentru micul dejun al micuților lor.

Iată ce variante de mic-dejun îți propunem:


5 variante de mic-dejun sănătos pentru copii: Brioșe cu ouă și legume


Ouăle se află pe scurta listă a ingredientelor la care copiii nu strâmbă din nas. Părinții știu cât de importantă este în creșterea și dezvoltarea micuților proteina din ouă.

Pe lângă efectele benefice pe care le au în dezvoltarea țesuturilor și a musculatorii sau sănătatea ochilor și a creierului, ouăle sunt gustoase și sățioase și pot fi încorporate într-o mulțime de rețete tocmai bune pentru micul dejun.

Brioșele cu ouă și legume arată bine și sunt foarte sățioase. Chiar dacă puștiul tău nu se dă în vânt după legume, cu siguranță nu va avea nimic împotrivă să le mănânce dacă le introduci în aluatul acestor brioșe.  Citeste continuarea pe wowbiz.ro!

wowbizro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod