Video: 5 trucuri ca să te ţii de yoga. Exerciţii care-ţi modelează corpul

Elasticitate, tonifiere perfectă, relaxare şi lipsa oricărei dureri de spate sunt câteva dintre beneficiile pe care le aduce acest tip de mişcare fizică.

Yoga este tot mai în vogă, atât printre vedetele de la Hollywood care arată impecabil, cât şi printre oamenii obişnuiţi care au descoperit multiple beneficii practicând-o. Este recomandat să începi cu posturile pentru începători şi să fii perseverentă pentru a ajunge la rezultate. Iată câteva dintre sfaturile care te pot ajuta să te apuci de yoga, dar şi să te ţii de acest antrenament:

 

1. Nu-ţi pune singură piedici! Nu ai nevoie de echipament scump!


Un prim lucru pe care trebuie să-l ai în vedere este acela că nu ai nevoie de haine scumpe pentru a putea face yoga. Încălţămintea nici măcar nu este necesară.
Ai nevoie de o saltea obişnuită sau poţi să începi exerciţiile pe covor până când ajungi la cumpărături. Nu-ţi pune piedici singură de genul: nu am echipamentul necesar, nu am salteaua potrivită... Doar pune un video de pe youtube cu yoga pentru începători şi apucă-te de treabă!


2. Gândeşte-te că "sacrifici" 15 minute din timpul tău pentru sănătatea ta!


Dacă nu te poţi mobiliza să te apuci de exerciţii şi să te ţii de ele, trebuie să-ţi setezi în minte faptul că tocmai aceste 15 minute de yoga te vor ajuta în timp să fii mai elastică şi să nu te mai confrunţi cu dureri de spate. Prin urmare, cele 15 minute în care să exersezi diverse posturi de yoga dimineaţa sau seara trebuie să-ţi facă loc în viaţa ta agitată.
Începutul este greu, deoarece după ce constaţi primele rezultate pe pielea ta nu te vei mai opri niciodată.


3. Descarcă aplicaţii cu posturi de yoga pe telefon


Există aplicaţii gratuite pe care le poţi descărca pe telefonul tău şi să le ai mereu la îndemână. Nu aştepţi să se încarce filmuleţul sau să-l cauţi pe site-uri şi te apuci direct de treabă. Hot5, Yoga Free Video Classes sau Simply Yoga sunt câteva aplicaţiile care conţin posturi de yoga, dar şi alte exerciţii pentru abdomen, picioare sau posterior.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod