Piept ferm si frumos cu ajutorul exercitiilor

Fiecare femeie trebuie sa aiba grija de aspectul ei. O parte importanta din corp de care o femeie trebuie sa se ingrijeasca zilnic este pieptul. El trebuie ingrijit ca atare cu creme, masaje si exercitii. Acestea trei au sarcina de a ajuta si de a mentine pieptul sanatos in conditii optime.
Sanii sunt considerati partea cea mai apreciata din corpul feminin, de aceea au nevoie de o ingrijire speciala pentru ai mentine fermi si frumosi.

Aceasta sarcina nu este usoara, pentru ca sunt sensibili la schimbarile din fiecare etapa a vietii unei femeii: pubertate, gestatie si imbatranire.

Problemele mai speciale apar o data cu trecerea anilor, de la schimbarile bruste de greutate sau de volum, care se produc atunci cand orice femeie asteapta un copil. Este adevarat ca si expunerea la soare are efecte negative pentru sani, de asemenea si schimbarile climatice.

O dieta proasta poate modifica starea buna a bustului si functionarea glandelor mamare. Specialistii recomanda o alimentatie sanatoasa, din care sa nu lipseasca vilaminele, proteinele si mineralele. Si bineinteles, mult sport.


Exercitii pentru sani

Stai cu picioarele departate si apropie omoplatii ca si cum ai tine intre ei o minge de tenis. Trage umerii si coatele spre spate si incordeaza timp de 5 secunde, apoi relaxeaza. Dupa ce faci doua serii de cate 5 exercitii, adu umerii in fata, incordeaza muschii pectorali si relaxeaza.


Ramai in aceeasi pozitie si tine bratele indoite lateral. Coatele trebuie sa fie la nivelul umerilor. Trage ambele brate indoite in fata pana cand coatele ajung sa fie paralele.


Lucruri benefice pentru sani


  • Fa zilnic dus alternand apa rece cu apa calda pentru pastrarea tonusului muscular.
  • Dupa ce iesi de la dus tine prosopul cu ambele maini departate la nivelul umerilor. Apoi trage de el, ca si cum ai vrea sa-l rupi si opreste-te cateva secunde.
  • De doua ori pe saptamana aplica crema cu vitamina E pentru a reda elasticitate pielii.
  • Dormi pe spate ca sa nu pui prea multa greutate pe sani.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • observatory pe 3 Iun 2011, 13:36
    ce safac pentru sani frumosi

    pana a intra in relatii sexuale eram distrusa credeam ca nu voi avea sani niciodata, dar am trecut cu greu pragul m-am hotarit sa ma casatoresc, am inceput sa simt ca pieptul creste, pana a fi insarcinata aveam doua mere micuti, oricum eram fericta imi placea foarte mult forma gingasa a lor, fiind insarcinata tot se marea si se marea, alaptind copilul aveam impresia ca port doua caldari nici nu ma vedeam din sani, acum la moment pot sa zic ca iarasi nici nu simt ca am sani, am trecut prin foarte mari stresuri, imi vreau sanii frumosi sa nu fie nici prea mici nici prea mari. Cum as putea sa ma vad din nou fricita doar am 32 de ani trebuie sa aplic ceva. Va rog sa ma ajutati?

    1
    0

  • Hrincescu Veronica Angelica pe 30 Nov 2007, 13:09
    Poate ma razgandesc !

    ... si o sa vreau doi &&! Multumesc din suflet 7!~

    0
    0

  • Hrincescu Veronica Angelica pe 30 Nov 2007, 13:08
    Multumesc !

    Sa nu ma mai treci prin asa ceva inca o data ! Te iubesc ! Sper ca esti bine , om nebun !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod