O silueta perfecta: aquagym combinat cu tratamentele corporale

Inventat in Franta acum aproximativ 50 de ani, aquagym-ul este transpunerea in apa a gimnasticii la sol.
Altfel spus, aquagymul este o metoda foarte buna de a face fitness, protejand articulatiile si tendoanele. Cateva kilograme in plus au un efect negativ, in special asupra articulatiilor genunchiului. In apa corpul este mai usor, ne simtim mai supli si exercitiile sunt usor de executat, fara a pune in pericol articulatiile.

Aquagym-ul este un sport complet solicitand toate grupele musculare si se practica in piscina de mica adancime (nu este nevoie sa stiti sa inotati), cu apa la aproximativ 30 de grade Celsius, ceea ce favorizeaza o relaxare musculara.

Acest sport acvatic dezvolta musculatura mai mult in lungime decat in volum, lucreaza toate partile corpului (fese, coapse, solduri, abdomene, brate etc) si  actioneaza  asupra circulatiei venoase si limfatice, ceea ce permite o mai buna oxigenare a tesutului muscular, factor important in procesul de slabire.


Efectul de hidromasaj pe care il exercita apa asupra corpului la fiecare exercitiu, va accelera procesul de slabire.

Tratamentele corporale (impachetari pentru slabire si celulita) combinate cu aquagym-ul duc la rezultate spectaculoase in slabire, celulita si remodelare corporala. Presiunea apei exercitata asupra corpului este de aproape 800 de ori superioara presiunii pe care o exercita aerul, astfel ca la fiecare miscare, apa are un efect de masaj, avand ca finalitate ameliorarea circulatiei sanguine, limfatice si a celulitei.


30 de minute de aquagym echivaleaza cu 1 ora si jumatate de gimnastica la sol si aproximativ 600 de calorii consumate.



Cui i se adreseaza aqaugym-ul?

  • Persoanelor care isi doresc sa faca sport;
  • Persoanelor cu probleme ale articulatiilor;
  • Persoanelor care vor sa aiba o silueta fara kilograme in plus si fara celulita;
  • Femeilor insarcinate, care pot sa practice aquagym-ul fara probleme, pana in luna a 8-a de sarcina.

Combinatia tratamentelor corporale cu aquagym-ul este cea mai buna solutie pentru obtinerea unei siluete armonioase, remodelata exact cum ne dorim si un aspect al pielii cu mult imbunatatit.


Datorita  efectului combinat al celor doua terapii, rebela celulita se va estompa considerabil si circulatia venoasa si limfatica va fi imbunatatita.

Articol realizat de Gabriela Sime, manager Centru de slabire si remodelare corporala 3NO
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Angela pe 1 Mar 2007, 12:09
    Unde este Bazinul Olimpia?

    Nu sunt din Brasov, si as dori sa stiu mai exact adresa Bazinului Olimpia sau un nr de tel. Multumesc

    0
    0

  • elenah pe 12 Feb 2007, 08:15
    aquagym Brasov

    Exista cursuri de aquagym de 2-3 ori pe saptamana la Bazinul de inot Olimpia. Cursurile incepeau la ora 20, un abonament era de 120 RON. Acolo gasiti mai multe relatii.

    0
    0

  • lory pe 3 Feb 2007, 12:50
    aquagym unde?

    unde gasim un centru in care se face aquagym la niste preturi care sa nu ne usuce buzunarele? eu sincer as merge, dar nu stiu unde

    0
    0

  • ema pe 5 Ian 2007, 06:47
    aquagym

    LA MULTI ANI! cu sanatate si impliniri in 2007. Cred ca ar fi excelenta pentru un om cu probleme de sanatate serioase, care totusi incearca sa dea jos multe kg. Oare exista si in Brasov un astfel de centru? V-as fi recunoscatoare daca m-ati indruma.

    0
    0

  • Airin pe 4 Ian 2007, 15:49
    sanatos

    Mi se pere foarte interesant acest articol,il voi pune in practica de curand!Frumos si sanatos!!

    0
    0

  • evi1206 pe 2 Ian 2007, 08:45

    se pare foarte buna,imi surade mai ales ca am o hipotiroidie cu probleme de sanatate-toate efectele negativa\e si un plus de 30kg.pe care nu le pot da jos.unde se poate practica?vre-ondrun\mare a exercitiilor unde se gaseste?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod