Exercitii pentru un abdomen perfect!

Un abdomen plat se "construieste" cu multa munca. Daca esti de parere ca vei reusi sa ai un abdomen de invidiat cu numai 2-3 exercitii efectuate din cand in cand si folosind cine stie ce minune a tehnicii prezentata la TV, te inseli.
Un abdomen plat se "construieste" cu multa munca. Daca esti de parere ca vei reusi sa ai un abdomen de invidiat cu numai 2-3 exercitii efectuate din cand in cand si folosind cine stie ce minune a tehnicii prezentata la TV, te inseli.

"Abdomenul plat este un efort de vointa si, mai ales, un exercitiu constant. Este vorba si de tinuta. Tinuta corecta este cu abdomenul tras inspre coloana vertebrala, astfel incat musculatura si fesierul sa fie intr-o usoara contractie permanenta. Astfel, nu exista acea pronuntare a abdomenului. Aceasta tinuta se capata in timp, fara prea mult efort, cu exercitiu minim", declara antrenoare de fitness Florentina Opris.

Primul pas pe care trebuie sa il faci nu este sa te asezi pe podea si sa incepi exercitiile care lucreaza muschii abdomenului.
Ai nevoie in primul rand de un program de exercitii cardiovasculare. Acestea te vor ajuta sa elimini din stratul adipos
, pentru ca sunt efectuate la intensitate mare, ceea ce ii permite organismului sa consume din rezervele acumulate sub forma de grasime.

Imagineaza-ti exercitiile pentru musculatura abdominala ca pe un mod de a-ti "slefui" corpul. Daca masa de grasime este foarte mare, trebuie sa apelezi intai la activitatile fizice care contribuie la eliminarea acesteia - alergat, aerobic, diverse sporturi, mersul pe bicicleta, inotul etc.

Zona abdominala este foarte sensibila la depunerea de grasime.
Daca soldurile, coapsele si fesele sunt primele locuri in care se observa o usoara crestere in greutate, abdomenul este zona imediat urmatoare. Din aceasta cauza, o alimentatie echilibrata, saraca in grasimi animale, paste fainoase rafinate si dulciuri, iti va sustine scopul de a avea un abdomen de invidiat.


Iata cateva exercitii care te vor ajuta sa iti lucrezi muschii abdominali, astfel incat sa ai cu ce te lauda cand mergi la plaja, recomandate de thedietchannel.com.

"Abdomene" cu mingea de fitness


"Abdomenele", asa cum sunt cunoscute exercitiile pentru muschii abdominali, pot fi facute in modul clasic, intinsa pe spate si cu mainile la ceafa, dar si cu ajutorul unei mingi de fitness. Mingea iti ofera un mare avantaj, acela ca inlatura disconfortul creat de contactul coloanei vertebrale cu solul. Chiar daca folosesti o saltea sau stai intinsa pe covor, exista posibilitatea sa simti durere in zona lombara, din cauza suprafetei rigide.
Iata cum sa procedezi:

Stai cu spatele pe o minge de fitness.
Plaseaza-ti mainile in ambele parti ale capului - una dintre marile greseli in cazul acestui tip de exercitiu este plasarea mainilor incrucisate sub cap si miscarea de "tragere" pe care o facem asupra cefei. In afara de faptul ca reduci din efortul la care ar fi trebuit sa iti supui muschii abdominali, exista riscul sa te accidentezi.
Lasa-ti capul pe spate, ca si cum te-ai uita in tavan.
Ridica-ti usor capul si trunchiul, astfel incat sa simti muschii abdominali incordati, ca in cazul unui exercitiu clasic pentru abdomen.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentariile 1-50 din 150

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mari pe 16 Iul 2012, 18:36
    Abdomen plat

    Salut. Cele mai bune sunt exercitiile lui Billy Blanks, ff eficiente, vorbesc f serios. Le gasiti mai jos urmand link-ul. http://cumul.ro/exercitii-pentru-abdomen/

    2
    0

  • meleaca pe 5 Iul 2012, 18:14
    pentru grasa

    grasa aia de 87 de kili kum ai ajuns mancatzash nasu sa ai gabaritu asta ce ai bagat in tine ia si alearga in gatu matii de umflata tampita nu manka cipsuri si sta toata ziua pe net , k ai sa slabesti in 450 de ani , alearga singura ce-ti trebuie partener de alergare sa-tz miroase beshanili la kur kand fuji juma de metru si te-ai rahatzit pe tine?

    2
    5

  • cristina pe 26 Mar 2012, 21:18
    caut colega de alergat seara

    Am 87 de kg,1,60cm,22 ani si doresc sa slabesc . Nu imi permit sa merg la sala. Stiu ca suna ciudat intrebarea mea: Vrea cineva sa inceapa de maine impreuna cu mine lupta cu kilogramele ? Nu am vointa singura . Caut pe cineva care sa fie la fel de grasa ca mine si sa ne sfatuim impreuna . Sunt din Bucuresti . (adresa mess : cristina_v89@yahoo.com ) :)

    2
    1

  • daniela pe 13 Mar 2012, 22:09
    despre burta

    am 23 de ani si am nascut 2 baieti.si ma simt foarte aiurea pt ca am ramas cu burta ma poate ajuta cineva cu un sfat sau cum sa dau burta jos de un an ma chinui?plsssss

    3
    0

  • pasztai zoltan pe 4 Ian 2012, 09:53
    O terminologie total incomod - neadecvat !

    Exercitiile sunt cum sunt din revista si sursa data dar traducerile , terminologia este din nefericire incomod si absolut neadecvat ( incorect !)!! Scuze dar asa e ! Consultati-ne daca e necesar decat asa un articol . Cu mare drag va ajutam si noi expertii din kinetoterapie . ZP

    1
    3

  • george pe 24 Dec 2011, 15:47
    oo39388l9l3228

    pt doamne mature recomand stretching si mult sex,lasati sms.

    4
    1

  • hermina pe 15 Nov 2011, 15:05
    info

    Buna! Mi-am tot cautat un job pe internet si cred ca am gasit cea mai simpla si banoasa metoda. Tot ce trebuie sa faci e sa trimiti cateva e-mailuri pe zi si poti castiga lejer 100 de euro pe saptamana, lucrand doar 2-3 ore pe zi. Cauti un job la domiciliu sau pur si simplu vrei sa iti suplimentezi veniturile? Iti ofer un job pe care poti sa il practici de la calculatorul tau, de acasa, fara prea mare efort. Nu ai nevoie decat de un calculator conectat la Internet si un minim de cunostinte legate de accesarea site-urilor on-line. Pentru informatii suplimentare, trimite un e-mail cu subiectul "INFO" pe adresa hermina11_mih@yahoo.com

    0
    0

  • alina pe 6 Nov 2011, 21:04
    problema de slabit

    buna! am 15 ani 1,65 si 70 kg este prea mult ptr varsta mea si nu stiu de unde sa incep cu slabitul eu am incercat multe modalitati am fost 3 luni la sala dar mam descurajat.. ma puteti ajuta va rog!

    5
    0

  • Kristiana2o pe 4 Nov 2011, 18:43
    am burtica cam mare :(

    spuneti`mi si mie ce sa fac sa dau burta jos..am 1.59 si 48 kg..nu sunt grasa,dar am burta mare si nu stiu ce sa fac sa o dau jos..am facut si exerciti si degeaba...pana acum 2 ani am fost ff slaba,am avut 39 de kg si ma vaitam ca sunt f slaba...dar acuma vreau sa slabesc din zona burtii...:(

    6
    2

  • ana pe 28 Aug 2011, 21:06
    buna

    ASTA E CEL MAI GRAV,SA NU MANANCI TOATA ZIUA SI SA DEVOREZI TOT SEARA. MICUL DEJUN SI MASA DE PRANZ SUNT CELE MAI IMPOSTANTE ,MAI BINE RENUNTI LA MASA DE SEARA.EU AM RESPECATAT CELE 3 MESE PE ZI SI AM LUAT UN SUPLIMENT NAURAL INTERACTIV SLIM TIMP DE O LUNA SI AM SLABIT 7KG.DAR NU AM MANCAT GRASIMI SI DULCIURI.

    11
    6

  • constancye pe 20 Aug 2011, 14:26
    ambite

    buna fetelor sunt noua intr-e voi totul depinde de ambitie eu .. nu mananc tota ziua si muncesc 9 ore dar sera cand vin devorez frigiderul .. am o colega care sear mananca numai fructe eu dac ar fi sa mananc fructe sear pe la 1 noaptea lesin .. chiar si in somn . deci .. bravo celor care au ambitie

    1
    1

  • oferta soc pe 26 Apr 2011, 14:42
    pantofi sport ieftini

    http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=45141

    2
    2

  • oferta soc pe 26 Apr 2011, 14:42
    pantofi sport ieftini

    http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=45141

    1
    2

  • oana pe 18 Apr 2011, 17:34
    slabit

    pana acum un an de zile nu am avut probleme cu greutatea sau cu felul in care arat am 163 cm si aveam 50 kg aratam bine, dar acum dupa nastere, in care am luat 22 kg, aratam groaznic asa ca dupa 3 luni de la nastere am profitat de faptul ca nu mai alaptam(nu am mai avut lapte nu ca nu as mai fi vrut) si am facut tratamentul cu colonhelp bineinteles ca am tinut si regim si uite asa intr-o luna de zile am ajuns la 55 de kg de la 60, greutate de care sunt multumita de la spate arat destul de bine picioare mai groase fese mai pline, atrag privirile, in sensul bun al cuvantului, mai ceva ca inainte dar am ramas cu putina burtica care se vede destul de urat acum fac exercitii pentru abdomen plus masaj si incepe sa se vada ceva schimbari dar mai am mult de lucrat. Concluzie: CU DIETA SI SPORT fara a avea probleme de sanatate POTI ARATA MAI BINE CA LA15 - 20 DE ANI. Va spun sigur am probat pe propria piele dar bineinteles ca iti trebuie VOINTA,RABDARE SI EXERCITIILE TREBUIE SA AIBE CONTINUITATE. MENS SANA IN CORPORE SANO si MANCATI CA SA TRAITI NU TRAITI CA SA MANCATI

    0
    2

  • andu pe 29 Mar 2011, 17:19
    slabiti cu exercitiile cardio

    cel mai usor slabiti facand aerobic, inotand, alergand si mergand pe bicicleta regulat. 1 kg de grasime contine cam 7000 de calorii, dintre care 200 pot fi arse in 10 minute de alergat sau innot. ca sa slabiti cateva kg , va trebuie rabdare si perseverenta. pt cei care nu pot merge la sala sau in parc, pot incerca acasa "Tae Bo Get Celebrity Fit Cardio" cu Billy Blanks sau "10 -Minute Cardio Kickboxing Workout". le-am gasit pe youtube si sunt extrem de distractive si eficiente.iar , pt cei care doresc isi doresc un abdomen de vis , pot incerca "8 Min Abs Workout, how to have six pack" , tot de pe youtube.merita incercate!! spor la..slabit:-))))))

    6
    0

  • lyly pe 17 Mar 2011, 16:27
    abdomen

    problemele la spate nu imi prea permit sa fac ex..ce imi recomandati ,m-am ingrasat,de fapt am facut doar burta,am 1,60 si de la 48-50 kg am ajuns la 57 kg

    4
    2

  • blondyx pe 22 Feb 2011, 21:41
    ....

    flexarile pe spate le fac si eu,ink rezultate nu prea am,dar sper k voi avea ;)

    9
    0

  • yummi pe 15 Feb 2011, 13:42
    de cate ori

    de 2 ori pe saptamana daca fac aceste exercitii ma ajuta? din pacate nu am prea mult timp liber

    1
    0

  • veronika pe 8 Ian 2011, 09:01
    tratament pentru fata

    salut eu tot am trecut vara trecuta prin asa probleme.Bella89 si am incercat diferite nimik nu mo ajutat pina mam hotarit sa incerc cu miere de albina si mare succes am avut timp de o saptamina au disparut asa ca succes nu incerca toate chimicatile incearca mierea sanatoasa

    3
    0

  • BeLLa89 pe 7 Ian 2011, 16:29
    tratament ptr fata

    Buna cine ma poate ajuta si pe mine cu un tratament bun ptr fata. De la vreo 5 luni a inceput ca sa imi iasa foarte multe cosuri pe fata albe si negreu si nu stiu ce sa fac nu am avut nici odata si acum nu mai pot scapa de ele am incercat cu multe creme din alta tara si nu am ce sa fac cele albe sunt si dureroases am facut si tratament cu fructe naturale.Va multumesc

    8
    0

  • ratati pe 19 Dec 2010, 13:29
    ratati

    ALERGARE dar sunteti prea ratati ce sa faci ce sa faci sa manci slanina si sa faci 10 abdmene la zi

    3
    3

  • herbi pe 20 Oct 2010, 23:05
    pentru slabire

    Nutritie sanatoasa si miscare sunt doua variabile incntestabile ale unui program de succes,cu care sa slabesti 4-5 kg/luna.Fiica mea a slabit 12kg in 2luni si jumatate.Programele sunt personalizate.din plante,si asigura o nutritie echilibrata bogata in proteine.vitamine.minerale,fibra botanica,care te ajuta sa slabesti,dar si sa fii mai energica si mai sanatoasa.

    13
    2

  • biby pe 18 Sep 2010, 13:32
    abdomen

    pfff,,chiar e ff greu sa prind si eu o forma mai placuta,,, am, niste denivelari , nu sunt mari , dar totusi le-as da jos./.... cine nu prefera un abdomen plat :|./....... sincer,,, nu sunt disperata ,,insa nu doar prin sport ,,poti sa iti modelezi corpul,,, regimul alimentar e ff important,,si dureaza muult pana sa gasesti ceva ce sa ii ofere corpului tau ,,,tot de ce are nevoie,,,adik pe scurt,,sa fi si sanatos in acelasi timp ....

    5
    0

  • olimpic gym pe 4 Sep 2010, 10:05
    antrenativa cu instructori specialisti !

    www.olimpicgym.ro SPECIALISI PT ORELE DE AEROBIC SI RECUPERARE !

    2
    1

  • Aura pe 26 Aug 2010, 00:49
    abdomen

    Si eo vreau sa slabesc la abdomen ,am renuntat la paine si fac si abdomene cu folia dar nu reusesc sa slabesc vreau o dieta pe email. Multumesc!

    4
    0

  • caffeea pe 23 Aug 2010, 20:21
    abdomenul

    eu pe timpul sarcinii ajunsesem de la 48 kg la 80 kg , si de atunci ma chinui sa dau jos kg in plus dar fara rezultat. acum 3 saptamani am descoperit ca se poate cu fff multa vointa , printr o alimentatie redusa de dulciuri grasimi si prin ff mult sport. la mine rezultatele s au vazut in 2 saptamani am dat jos 7kg .succes

    3
    0

  • Razvan pe 21 Aug 2010, 10:14
    abdomen frumos

    eu fac abdomene zilnic, cam 1000 pe zi.mananc multe proteine de ex:lapte oua branza si se vede rezultatul, faceti si voi la fel.bft

    4
    0

  • Geanina pe 20 Aug 2010, 17:38
    vreau sa slabesc

    Buna am 14 ani .1.57 si 53 kg...vreau sa slabesc si eu la abdomen dar si la picioare e.mail geanina.laura@yahoo.com .va rog ajutatima..

    5
    1

  • alina pe 17 Aug 2010, 23:39
    cm sa-ti controlezi greutatea

    am cunoscut pe cineva care avea 131 kg dupa 10 luni de control al greutatii cu suplimente naturiste a ajuns la 90 ,este fantastic sa il poti vedea cum arata fara a face un efort deosebit de greu ,cine doreste sa afle mai multe informatii ma pute-ti contacta pe alinafpl#yahoo.com

    3
    1

  • Cristi pe 13 Aug 2010, 14:51
    Cum sa slabesti rapid :))

    Deci pasul 1 renunti la dulciuri , prajite , grasimi..Pasul 2 alergi cam 40 min in fiecare zi... Pasul 3 cam tot a 2 zi faceti in jur de 500 abd ...rezultatele se vad ff repede ..ambitia conteaza ....adica la mine sau vazut exagerat de bine :P in 6 luni de la 85 kg 1.70 inaltime ..am ajuns la 70 kg ,,,abdomen perfect six pack :P !

    5
    2

  • Popa Liviu Dorel pe 5 Aug 2010, 17:46
    Dieta este esentiala 85% si miscarea 15% !

    In 23 martie aveam 121,60 kg. Astazi dimineata cantarul mi-a aratat 92,3 kg!!!Deci in 4 luni am aruncat aprox.29 kg . Vreau sa ajung la 86 kg in 2 luni! Am tinut o dieta cu grapefruit rosu . (cate 1 inainte de fiecare masa principala)iar seara inainte de culcare pe la ora 20 cate 2 odata ! In afara de asta am eliminat painea , carnea de porc si cea de vita , cartofii prajiti etc.!Mai fac cate 1-2 ore de mers cu bicicleta alternativ la 2-3 zile !Si fac zilnic 4 seturi a 30repetari crunch directe si 4 seturi crunch inversat ! Dimineata asta Dimine Dimineata asd avut rezultate mai presus de orisice asteptari !

    1
    1

  • Popa Liviu Dorel pe 5 Aug 2010, 17:45
    Dieta este esentiala 85% si miscarea 15% !

    In 23 martie aveam 121,60 kg. Astazi dimineata cantarul mi-a aratat 92,3 kg!!!Deci in 4 luni am aruncat aprox.29 kg . Vreau sa ajung la 86 kg in 2 luni! Am tinut o dieta cu grapefruit rosu . (cate 1 inainte de fiecare masa principala)iar seara inainte de culcare pe la ora 20 cate 2 odata ! In afara de asta am eliminat painea , carnea de porc si cea de vita , cartofii prajiti etc.!Mai fac cate 1-2 ore de mers cu bicicleta alternativ la 2-3 zile !Si fac zilnic 4 seturi a 30repetari crunch directe si 4 seturi crunch inversat ! Dimineata asta Dimine Dimineata asd avut rezultate mai presus de orisice asteptari !

    1
    1

  • doina pe 28 Iul 2010, 11:36
    in cit timp ai slabit

    buna vreau sa stiu si eu in cit timp ai slabit tu cu exercitiile de 8 min

    3
    1

  • STELA pe 28 Iul 2010, 09:29
    Cautati mai intai MOTIVUL pt. care va ingrasati !!!

    Traim intr-o lume duala BUN_RAU, FRUMOS- URAT, LUMINA - INTUNERIC, CAUZA - EFECT ! Efectul ingrasarii (mai ales pe abdomen si fese) se datoreaza unei Cauze. Care ???? FRICA !!!! Zice o vorba romaneasca:" De ce ti-e frica nu scapi" Asa ca - dupa parerea mea ar fi bine sa lasati la o parte frica de kg in plus. Apoi, invatati sa va iubiti asa cum sunteti, fara "modele" de urmat. Suntem UNICI ! Apoi, faceti linistite in minte si descoperiti-va fricile. De apa, de intuneric,de grasimi, de parinti, de boli, de sefi, de ziua de maine etc.. (sunt mii). Acceptati ca va era frica, eliberati-va mintea de ele si iertati-va. Bucurati-va ca sunteti sanatoase si...incercati sa nu mai mancati dua ora 18. Dupa aceea.. exercitii - cat se poate.

    3
    0

  • Ea pe 27 Iul 2010, 16:55
    Eu am slabit

    Nu stiu cum sunt alte persoane,dar eu una am slabit 9kg in 2 luni facand abdomene de pe un site.Scri pe google "abdomen plat in 8 minute" si cu acele exercitii facute dimineata si seara am slabit.Desigur si alimentatia a avut un rol important. Alimentele pe care le-am consumat in tot acesti timp au fost:carne de pui(la gratar sau ciorbe),carne de vita (doar ciorbe),oua fierte tari,branza de vaci slaba,iaurturi slabe dar si din acelea de fructe (nu-mi pot potoli pofta de dulce),salate verzi cu ulei de masline si putin otet,si multe multe fructe:mere,kiwi,pepene,piersici,nectarine,cirese,visine, inclusiv bananele despre care exista mitul fals ca ar ingrasa (86calorii) si mutte altele,in general mancare saraca in grasimi.Acum am 55 kg si vreau sa ajung la 50 deoarece sunt foarte scunda (158m).Acum,mai nou fac o jumatate de ora pe bicicleta si am aceeasi alimentatie.Bafta in modelarea corpului!

    1
    2

  • tenson pe 27 Iul 2010, 16:34
    slabit

    pentru rezultate bune, cred ca cel mai important lucru este continuitatea exercitiilor fizice. Exista deseori tendinta sa te apuci cu entuziasm de exercitii, o perioada de... iar daca nu "dai jos" vizibil sa o lasi balta (ca mine..). Dar e cea mai mare greseala! Corpul nu se remodeleaza de pe o zi pe alta sau de pe o luna pe alta... Si toate stim asta. De fapt exercitiile si sportul in genere ar trerbui sa faca pa sa faca parte din stilul nostru de viata, alaturi de o alimentatie cit de cit complxa

    3
    1

  • tenson pe 27 Iul 2010, 16:15
    slabit

    pentru rezultate bune, cred ca cel mai important lucru este continuitatea exercitiilor fizice. Exista deseori tendinta sa te apuci cu entuziasm de exercitii, o perioada de... iar daca nu "dai jos" vizibil sa o lasi balta (ca mine..). Dar e cea mai mare greseala! Corpul nu se remodeleaza de pe o zi pe alta sau de pe o luna pe alta... Si toate stim asta. De fapt exercitiile si sportul in genere ar trerbui sa faca pa sa faca parte din stilul nostru de viata, alaturi de o alimentatie cit de cit complxa

    2
    1

  • daniela5813 pe 23 Iul 2010, 15:06
    abdomen

    Voi face exercitiile...am facut o burta si un stomac...

    1
    1

  • Ass pe 16 Iul 2010, 19:33
    Slabit

    Buna !`Va recomand carnitina (o proteina ce ajuta si patrunde in tesutul adipos determinand slabirea).O puteti gasi in batoanele de slabit (scrie L-carnitina).De asemenea o mai puteti gasi si in carne...cea rosie :).....

    2
    0

  • alexutza pe 15 Iul 2010, 00:02
    slabit

    ca sa slabiti trebuie sa aveti vionta,pana asta vara nu puteam sa dau jos niciodata sub 52 si oscilam tot timpul intre 52 55 de kg avand inaltimea 1 60.asta vara am tinut regim...o luasem foarte in serios renuntasem la dulciuri sucuri etc..si o tineam doar pe legume siputina carnita....si chiar am reusit sa slabesc la 47 48 de kg,,si de atunci nu m am mai ingrasat si acum mananc normal (app nu mananc paine)

    2
    0

  • adriana pe 14 Iul 2010, 23:07
    slabit

    sfaturile sunt in zadar pt ca numai cei care au o greutate mult mai mare de cat cea normala stiu cat de greu este sa slabesti.eu am inaltimea de 1.63 si o greutate de 65 kg si nu reusesc de loc sa slabesc mai mult de 3 kg , apoi renunt.Pana sa nasc nu am avut mai mult de 53kg dar acum simt ca orice efort facut e in zadar.

    3
    0

  • adriana pe 14 Iul 2010, 22:59
    slabit

    aveti dreptate singurul lucru care le lipseste celor care vor sa slabeasca este vointa pt ca si eu sunt printre aceia care stau prost cu vointa

    3
    0

  • ZOKA pe 9 Iul 2010, 14:18
    banda de fitness, yoga, pilates

    Cu o banda elastica ZOKA.ro poti sa faci antrenamente de fitness, yoga sau pilates mult mai eficiente. O iei cu tine oriunde mergi, incape in geanta, nu ocupa mai mult loc decat o batista.

    3
    1

  • eu... pe 5 Iul 2010, 00:01
    corpul nostru..

    degeaba dati diete si programe de exercitii....fiecare corp are metabolismul lui.... fiecare corp reacctioneaza altfel la diete sau exercitii....eu cred ca fiecare ar trebui sa testeze pana ajunge la o solutie ...

    3
    0

  • ileaname pe 3 Iul 2010, 13:46
    nu-mi mai pot controla corpul

    am 31 de ani si nu-mi mai pot controla greutatea corpului. nu am avut niciodata probleme cu greutatea, ba din contra pot spune ca corpul m-a ajutat intotdeauna, avand o constitutie atletica nu necesita foarte mult efort pentru al mentine intr-o postura. insa de un an si ceva nu-mi mai asculta comenzile, cu toate ca am acelasi stil de viata. ma puteti ajuta va rog cu un sfat, poate am nevoie de unele analize? de un amt stil de viata? poate exista unele disfunctii hormonale? multumesc.

    3
    1

  • CORNELIA pe 27 Iun 2010, 11:31
    nu-mi vine sa cred

    la inceput eram panicata de felul cum arat. lumea deja ma felicita ca voi deveni in curind mamica. acum insa m-am obisnuit si nu gasesc puterea sa incep sa fac ceva.... vreau sa arat bine ca oricare dintre noi, femeile. lene sa fie sau altceva lamijloc nu stiu, dar am nevoie de un sfat cum sa ma impun sa trec la fapte care mar ajuta?

    3
    0

  • Andra pe 26 Iun 2010, 15:49
    un mic sfat

    inca un mic sfat as putea sa va dau : pe langa seriile de abdomene facute in fiecare zi , cand stati acasa puneti.va folie in partea abdominala si respirati si cu ajutorul burtii , adica la fiecare inspiratie umflati burta , iar cand expirati eliberati aerul lasand burta moale. cu folie veti transpira si daca faceti asta in fiecare zi va da roade !! la mine a functionat.. dar nu uitati si de seriile de abdomene in fiecare zi !!!

    2
    0

  • stefy pe 21 Iun 2010, 00:23
    e aproape imposibil

    nu reusesc sa scap de grasimea de pe abdomen si nu prea am rabdare. Daca fac cam 100 de abdomen, 30 minute cu alte exercitii, plus 30 minute mers cu bicicleta , si alta o ora de mers pe jos pe zi cam in cat timp sa astept cev rezultate? colegele mele ma tot tachineaza si nu e placut deloc...astept raspuns...

    2
    0

  • Roxana890 pe 19 Iun 2010, 21:06
    e foarte dificil sa slabesti, dar nu imposibil

    pai de ce sa te ingrasi inapoi? te controleaza corpul sau tu pe el? trebuie sa ai mai multa voita, asa se reuseste ...

    4
    0

  • Roxana890 pe 19 Iun 2010, 21:05
    e foarte dificil sa slabesti, dar nu imposibil

    Eu m-am gandit sa tzin o dieta 15 kg in 2 luni si in acelasi timp sa fac multe abdomene pe zi:) cam 1000, avand in vedere k tin dieta si beau multa apa .. in plus fac si o ora de bicicleta, deci e imposibil sa nu slabesc:) va urez bafta...sa aveti grija si rabdare k se poate!

    2
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod