Exercitii anticelulitice

Vrei sa scapi de celulita si nu stii cum?...Iti prezentam niste exercitii contra celulitei pe care le poti incepe de acum...
Cu totii stim ce inseamna celulita si mai ales ca este aproape imposibil sa nu o avem. Aceasta se poate elimina cu ajutorul exercitiilor anticelulitice. Exista exercitii care te ajuta sa scapi de "pielea de portocala". Trebuie sa tii cont insa si de alimentatie, care este un factor important in lupta cu celulita.

In stadiile incipiente, celulita se poate trata prin combaterea sedentarismului si printr-o dieta bogata in fibre alimentare, vitamine si minerale.

Este foarte bine sa incepem cu 20 de minute de exercitii cardiovasculare, de forta si de flexibilitate, de trei ori pe saptamana. Partea inferioara a corpului trebuie antrenata cu aparatele specifice de gimnastica. Trebuie incluse si exercitii suplimentare - 10 minute de exercitii cardiovasculare pentru a arde caloriile si a reduce grasimile.

 Pentru rezultate mai rapide, se recomanda efectuarea exercitiilor trei zile pe saptamana cate 40 de minute, incluzand si mai multe antrenamente de greutate pentru tonifierea corpului in general. Functioneaza bine sa faci gimnastica cu ajutorul aparatelor de fitness, pentru ca astfel poti lucra toate grupele de muschi.


Exercitii pentru picioare


  • Culcata pe o parte pe podea, cu un brat in sold si celalalt sprijinind capul, ridica fiecare picior de 20 ori la 45 grade, astfel incat sa-ti simti coapsa/ fesa lucrand; efectueaza 3 serii.
  •  Aseaza-te in genunchi cu palmele pe podea, la nivelul umerilor, capul in fata; arunca picioarele printr-o saritura in spate, apoi revino in pozitia initiala - 3 serii.
  •  Asezata pe spate mimeaza mersul pe bicicleta, avand corpul in forma de lumanare, la 90 grade picioarele ridicate fata de trup; imita mersul pe bicicleta timp de 1 minut, apoi un minut pauza - 5 serii.


Exercitii anticelulitice:

  • Incalzire: 2 minute de exercitii pe banda de alergare, pe bicicleta sau escaladari.
  • Forta: o serie din fiecare exercitiu care epuizeaza muschii, alegand intre 10 - 15 minute. Asigura-te ca ai ales forma corecta, adauga cateva exercitii de rezistenta.
  • Intinderea: dupa ce ai terminat de facut exercitiile, intinde muschii lucrati. Intinderea face muschii sa se dezvolte mai repede. Intinderea muschilor trebuie facuta timp de 20 de secunde.
  • Relaxare: 2 minute.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anonima pe 7 Iul 2009, 18:30
    exercitiile...

    aceste exercitii sunt fff bune,merita sa le incercati,

    1
    0

  • ana pe 26 Feb 2009, 13:18
    prostia

    Am citit parerile celorlalti si nu imi vine sa cred ca nu au inteles nimic din ceea ce ati recomandat dumneavoastra.Probabil ca nu s-au uitat niciodata la televizor sau nu au facut niciodata exercitii.Eu le-am si incercat si intradevar simti ca iti lucreaza muschii.Au nevoie de poze......nici imaginatie nu au ,sau "nici nu spun ce exercitiu anume sa facem",hai sa fim seriosi daca nu e prostie atunci ce e?Orice specialist iti recomanda exercitiile astea,sunt foarte bune.Va multumim CEI CARE INTELEG!!!

    0
    1

  • eu pe 20 Apr 2008, 16:30
    Ortografia ne doare...

    Unii ar face bine sa invete sa scrie corect romaneste si apoi sa-si dea cu parerea despre orice... Sunt pline site-urile de comentarii incorecte dpdv al ortografiei. Cine i-o fi invatat pe unii sa scrie?

    0
    0

  • beti pe 18 Sep 2007, 21:38
    clean 9

    va recomand produse pe baza de aloe.sigur ve-ti scapa de celulita

    0
    0

  • iulia pe 17 Sep 2007, 12:08
    sfaturi bune

    e ok, dar dau rezultate, par destul de simple exercitiile

    0
    0

  • A pe 16 Sep 2007, 20:01
    Poze

    Va rog sa prezentati si niste poze cu exercitiile!

    0
    0

  • gina pe 14 Sep 2007, 18:01
    hy

    sincer exercitiile anticelulitice nu spun nimic concret...daca nu avem bicicleta...banda de alergare sau alcteva ce facem...?...alergam pe loc in casa???...mi se par...nu inutile...pt ca nici nu spun ce exercitiu anume sa facem...

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod