Dieta ketogenică - 10 idei de prânz

Pentru cei care au început deja dieta, continuam astazi cu 10 idei de prânz. Nu uitați: în dieta ketogenică poți mânca foarte bine și sănătos. Proteine de calitate, grăsimi suficiente,

Pentru cei care au început deja dieta, continuam astazi cu 10 idei de prânz. Nu uitați: în dieta ketogenică poți mânca foarte bine și sănătos. Proteine de calitate, grăsimi suficiente, foarte puține glucide, vitamine, minerale, fitonutrienți, antioxidanți.

Varianta 1: Mușchi de porc tras în ulei de cocos în vas de ceramică, salată de crudități ( salată verde, castravete, ridichii, brânză) și nuci.

Varianta 2: "Mezeluri" de casă ( fără E-uri sau aditivi, nu le consum decât foarte rar și așa, ceea ce vă recomand și vouă), cașcaval, ridichii, ardei gras, castravete și 2 frunze de salată verde.

Varianta 3: Cotlet de vitel tras în ulei de cocos în vas de ceramică, castravete, ardei gras, nuci, puțină brânză daneză.

Varianta 4: Rasol de vițel de lapte tras în ulei de cocos în vas de ceramică, nuci, ardei, castravete, măsline, o bucățică de telemea maturată.

Unii spun că nu e bine sa combini carnea cu brânza, că ar îngreuna digestia, pe baza unor teorii privind digestia unuia în mediu acid și cum brânza îl strică etc. Eu am mâncat așa și nu am vreun disconfort digestiv, și nu am avut vreodată. Evident că dacă nu tolerezi așa ceva, nu mănânci.

Varianta 5: Somon cu ierburi alături de nuci, măsline, salată verde, castravete și foarte puțin vin roșu.

Varianta 6: Piept de pui tras în ulei de cocos în vas de ceramică, semințe de floarea soarelui crude, măsline verzi cu gogoșar, castraveciori murați.

Un deliciu. Curat Ketogenic, mon Cher (TM).

Varianta 7: Somon cu ierburi asezonat cu câteva măsline și lămâie.

Varianta 8: Rasol de vițel de lapte tras în ulei de cocos în vas de ceramică. Dovlecei facuți fâșiute în același mod. Cașcaval ras. Condimente. Un deliciu.

Varianta 9: Rasol de porc cu varză murată.

Varianta 10: Somon cu ierburi, dovlecei, salată, câteva roșii micuțe, câteva măsline, ridiche.

Doctor Andrei Laslău

http://www.andreilaslau.ro/

https://www.facebook.com/drlaslauandrei

andrei-laslau
andrei-laslau
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod